Ohita navigointi

BB-Tiina: Martiina ja Jussi olivat ärsyttävä pallo

Vantaalainen myyjä Tiina istuu hienostohotelli Klaus K:n sohvalla katsomassa tietokoneelta BB-ohjelman viikkotehtävän kulkua. Samalla hän haaveilee ravintolan perustamisesta.

Tiinan poistutta talosta sisälle asteli uusi asukas. 56-vuotias Riitta tulee herättämään sekavia tunteita. “Sauli ja Kadi ottavat hyvin vastaan. Olisin voinut ottaa äitini mukaan. Hän on mun kaikkien frendienkin lemppariäiti. Tietysti heti heidän omien äitiensä jälkeen.”

Tiina löytää yhteisiä luonteenpiirteitä itsestään ja äidistään. “Olemme samanlaisia hönttejä. Hän ei valita yhtä paljon kuin minä. Etenkin röyhtäilemme ja piereskelemme. En jaksa aina laittaa itseäni, kerron tyhmiä tarinoita ja kikatan koko ajan.”

Big Brother -ohjelmassa Tiina tunnettiin ahkerimpana valittajana. “En oo oikeasti kova valittaja. Päiväkirjahuone valituksia oikein lypsettiin minulta. Siellä tuli valitettua valittamisen ilosta, kun oli niin tylsää.”

Tiina tuli heikoiten toimeen Jussin ja Martiinan kanssa. “He olivat vielä samaan aikaan. Se oli ärsyttävä pallo. Maxine oli lemppareitani. Sauli tulee voittamaan, koska hän on niin aito. En voi ymmärtää, miksi joku haluaisi Saulin pois talosta.”

Tiina auttaa sisustamaan


Tiina kertoo käyttävänsä alkoholia kohtuudella. “ Teen töitä kuusi päivää viikossa enkä krapulassa töihin mene. Securitaksen miehet ovat joutuneet kerran viemään minut kotiin ja yksi putkareissu on takana.

Tiina työskentelee myyjänä remontointiliikkeessä. Hän ei koe sitä unelmatyöpaikaksi, vaikka viihtyykin töissä hyvin. “Se on mukavaa asiakaspalvelutyötä. Voin neuvoa sisustamisessa."Petri Voutilainen 26.11.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Suomalainen BB-faniportaali
» Big Brotherin toisen tuotantokauden kotisivut

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa