Ohita navigointi

BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä

Big Brother -ohjelmasta tuttu Maxine työskenteli päiväkodissa ennen taloon astumista. “Haluan joskus lapsia, mutta se ei ole vielä ajankohtaista.”

Espoossa asuva Maxine kertoo nukkuneensa talosta tippumisen jälkeisenä yönä alle kaksi tuntia. Haastatteluja koko maanantai-iltapäivän antanut neito kertoi elävänsä vielä keskitilassa. “En saanut todellakaan nukuttua. Halusin örveltämään muiden kanssa taloon.”

Maxine ei ole vielä ehtinyt tapaamaan poikaystäväänsä. Myöhemmin maanantai on luvassa romanttinen ilta. “On joo tulossa. En ole ehtinyt kuin puhelimessa puhua tuttujeni kanssa. Tänään olen päässyt syömään ruokaa hyvällä omallatunnolla. Oli jotain muutakin kuin riisiä ja jauhelihaa.”

Lukiota hiljalleen käyvä Maxine ei ota paineita koulusta. “Ei ole kirjoitukset edessä. Olen käynyt lukiota työn ohella. Se on sellainen ikuisuusprojekti. Jos haluan mennä yliopistoon, niin käyn lukion ryminällä.”

Kilpailijat joutuivat kuntokuurille


BB-talon viimeisimpiin viikkotehtäviin lukeutuu sporttiviikko, joilloin kilpailijat laihduttivat yhteensä reippaat kymmenen kiloa. “Meidän kaikkien kunto oli älyttömän huono, koska makasimme ympäri päivää tekemättä mitään.”

Laihduttaminen oli yksinkertaista ja kilot tippuivat helposti. “Saulin kanssa teimme kuusi vatsaa ja juoksimme kaksi kertaa pihalla. Energiaa ei riittänyt, koska ei liikkunut ollenkaan. Reipas kilo on helppo saada takaisin. Nälän seurauksena fiilikset vaihtelivat. Elimme nälässä. Koin olevani ihan pihalla.”

Big Brother tarjosi kilpailijoille erotiikkaillan. “Se oli vähiten eroottisin ilta, mitä meillä oli talossa. Siinä oli koko ajan pieni pelko, että en voi tehdä mitään, koska pelkäsin lihomista viikkotehtävän takia.”

Uhkapelit eivät kiinnosta


Maxine täyttää vuosia tulevana tiistaina (9.10). Muut kilpailijat järjestivät synttärit, joissa rivouksilta ei vältytty. “Yksi nöyryytyksistä oli poikien tunnistaminen vain heidän ahtereita koskettelemalla. Jarkko oli näppärästi kääntynyt toisin päin. Mulla oli silmät kiinni, kun koskettelin Jarkon kiveksiä.”

Maxine aikoo juhlistaa synttäreitään rauhallisesti viikolla. “Tulen nukkumaan ja voisin käydä syömässä kavereiden kanssa. Viikonloppuna on villimmät bileet luvassa.”

Antangajoogaa harrastava Maxine ei tunnustaudu korttipelien ystäväksi, vaikka sattui voittmaan räsypokan. “En palaa uhkapelejä. Voisi sanoa, että olin hirveen paljon parempi kuin kaikki muut. Toisena vaihtoehtona voi tosin olla, että Pia ei halunnut nähdä minua alasti.

Alastomuus on ollut talon arkea koko kilpailun ajan. Maxinesta leviää netissä alastonkuvia. “En ole itse nähnyt niitä kuvia. Olimme aika vähän alasti, koska kävimme saunassa ja paljussa bikinit päällä. Aki ja Timo kirmasivat alasti, mutta tytöt liikkuivat siellä vähemmän ilman vaatteita.”

Martiina oli oikea valinta


Saksassa syntynyt neitokainen oli varma tippumisesta. “En tainnut tehdä viimeisellä viikkolla yhtään mitään. Ajattelin, että kukaan ei halua katsoa samaa toista viikkoa. Aloitin laiskottelun. En halunnut kuitenkaan tippua, sillä olinhan ottanut mukaan muun muassa joulukuusen koristeen.”

Maxinen mielestä mielekäs tekeminen puuttui talosta. ”Minua ei ole ikänä tympinyt, mutta nyt tiedän mitä se tarkoittaa. Pokeri-ilta piristi viikkoa. Siihen ei olisi tarvinnut edes saunaa.”

Maxine kertoo seuranneensa julkkiskilpailija Martiina Aitolehden uraa. “Sitä ei ole voinnut välttää. Hän oli oikea valinta kilpailijaksi. En tiedä muista vaihtoehdoista. Mieluummin Martiina kuin sellainen, josta ei ole ennakko-odotuksia kilpailijoilla.

Sisustusarkkitehdin ammatista haaveillut Maxine nimeää lempikilpailijakseen Saulin. “Hänestä tykkäsin ensimmäisestä päivästä lähtien. Sauli kantaa aurinkoa mukana eikä sille voi olla vihainen, koska se on niin ihana. Käytin Saulin vaatteita ja harjaa.”Petri Voutilainen 09.10.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Suomalainen Big Brother fanisivusto ja foorumi
» Kekustele: Mikä televisiosarjoista kolahtaa?@Free Your Mind

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa