Ohita navigointi

BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa

Big Brother -ohjelmasta tippunut Jussi asteli taloon kesken kisan. Portsarina ja rakennusalalla työskennellyt mies paljastaa sopeutumisen käytänteisiin olleen hankalaa.

BB- kilpailija Jussi paljastaa kärsineensä väsymyksestä talossa. Energian puute toi esille hiljaisemman puolen. “Minussa on kaksi puolta, joista vauhdikkaampi jäi näkemättä."

Jo toisella viikolla Jussi joutui pudotusuhan alle. “En päässyt kunnolla tunnelmaan mukaan. Menin pahaan väliin, koska Aki joutui jättämään talon. Sopeutuminen oli vaikeaa, vaikka suoriuduinkin siitä hyvin. Kaikki olivat kypsyneet, että taloon tulee uutta porukkaa.”

Sinkkuna viihtyvä Jussi kuvailee Martiina Aitolehteä hyökkääväksi. “Hän yritti hypätä muiden yläpuolelle. Martiinaa kohtaan ei jäänyt huonoja fiiliksiä eikä minulle ole mitään negatiivista sanottavaa.”

Miesten naismaisuus ärsytti


Kaksi viikkoa kului tutustuessa muihin kilpailijoihin. “Yritti hakea hyviä puolia asukkaista. Talossa on tosi hyviä tyyppejä. Olen vähän rauhallisempi, niin välillä otti päähän häslääminen.”

Talossa Jussia alkoi ärsyttämään liiallinen naismaisuus. Hänellä oli ennakkoluuloja Timoa kohtaan. “ Muo ärsytti sen lässytykset. Hänen kanssaan tutustuin kuitenkin parhaiten. Siellä ei ollut yhtään tosissaan kiinnostavaa naista. Miehetkin olivat naismaisia.”

Jussi olisi ollut valmis harrastamaan seksiä kameroiden edessä. Hänen matkatavaroiden joukosta löytyi kaksi kondomia. “Kaikkeen pitää varautua. Olisihan se ollut häpeä, jos olisi syntynyt säpinää ja homma olisi kaatanut siihen, että ei olisi varautunut tilanteeseen.

Työpaikka etsinnän alla


Konkurssin aiheuttamista veloista kärsivä Jussi etsii parhaillaan uutta työpaikkaa. “Siitä jääneitä velkoja ryhdytään maksamaan, kun päästään töihin. En ole tällä hetkellä töissä missään. Ryhdytään katsomaan työpaikkoja, kun saadaan tämä homma ohi. Avoimin mielin olen liikenteessä.”

Suunnitelmissa ei ole uuden yrityksen perustaminen. “Ei ole mielenkiintoa. Se on raaka laji, koska kaikkea voi tapahtua. Nyt lähdetään siitä, että jonnekin pitää päästä töihin.“

Portsarin työstä edelleen kiinnostuneella Jussilla riittää työkokemusta. “Olisi se mukava kokeilla jotain uutta. En ole vielä löytänyt mielenkiintoista työtä. Mihinkään tehtaaseen en lähtisi töihin. Etsin vapaampia ja luovempia hommia. Minulle ei sovi, että mennään aamulla sisälle ja illalla ulos."Petri Voutilainen 23.10.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brother -ohjelman virallinen kotisivu
» Big Brother -fanisivusto

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa