Ohita navigointi

BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille

Big Brother -kilpailusta tippunut Heli, 23, kertoo jatkavansa opintoja lyhyen loman jälkeen. Edessä on päätöstyön tekeminen ja työpaikan etsiminen.

Hiljaiselta vaikuttava Heli ei ole opinnoistaan huolimatta tehnyt päivääkään vapaa- ja nuoriso-ohjaajan töitä. Hän työskentelee lasten suojelulaitoksessa. “En halua olla nuorisotyöntekijä. Minulla oli suunnitelmissa jatkokoulutus. Minusta tulee sosionomi.”

Eroottisessa Lamourettes-tanssiryhmässä tanssinut Heli kertoo tanssineensa ryhmässä useamman kerran. Tänä päivänä hän ei enää ole mukana porukassa. “Alusvaatteet olivat keikoilla päällä”

Heliä ei tunnu harmittavan, vaikka entisen tanssiryhmänsä tanssija Sara haukkui hänet julkisesti. Viihdeuutisille Sara totesi Helin olevan dominoiva ja ilkeä. “Tiedän, että kaikki eivät ole sitä mieltä. Minulla on Sarasta omat mielipiteet. Jos hän saa hyvän mielen, että alkaa muo haukkumaan, niin antaa mennä vaan.”

Jatkuvaa hiusten värjäystä


Orimattilassa asuva Heli ei tykännyt nukkua tyttöjen makuuhuoneessa. “Siellä näkyi välillä peilistä valoja. Mulla on vähän vilkas mielikuvitus.”

Heli ei suostunut riisuutumaan räsypokassa. “ Mulla on jonkin sortin itsekunnioitus. En halunnut vetää itseäni alasti. Suihkussa en päässyt käymään ensimmäisien päivien aikana, koska oli ulkotehtävä.”

Potkunyrkkeilyä harrastava Heli värjäsi hiuksia ennen hiuspidennyksen ottamista aktiivisesti. “Värjäsin lähes kerran kuussa. Nyt olen päässyt siitä eroon. En suosittele jatkuvaa hiusten värjäystä, koska niistä tulee tosi ohuet.”

Kärpäsestä tehtiin härkänen


Iltapäivälehdet uutisoivat Helin valehdelleen rikosrekisteristä. “Multa on kysytty, onko mulla rikosrekisteriä ja mulla ei ole. Nuoruudessa on ollut. Mä olen toimittanut työpaikoille rikosrekisteriotteen ja niissä ei ole mitään. Käytännössä mulla on puhdas rikosrekisteri.”

Julkisuutta karttava Heli ei halua esiintyä juorulehdissä. Hän ei ole suuttunut toimittajien tekemiin artikkeleihin. “Sukulaiset ja kaverit tietävät totuuden. Suurin osa niistä on väritettyjä ja liioiteltuja. Kärpäsestä on tehty härkänen.”

Heli mainitsee suosikkikilpailijakseen Saulin. “Tykkäsin siitä ihan älyttömästi. Haluan, että hän voittaa koko kilpailun. Suvin kanssa mulla ei ajatukset kohdanneet. Ympäristö saattoi vaikuttaa siihen.”

Ruokaa joka aineksesta


Koti-ikävästä kärsinyt Heli on taitava ruuanlaitossa ja potkunyrkkeilyssä. “Olisin mielellään laittanut ruokaa. Ei ole sellaista ainesta, josta en osaisi laittaa ruokaa.”

Heli ei pidä itseään ujona ulkomaailmassa. “Se tuli kovana yllätyksenä, että menin noin hiljaiseksi. Kyllä mä oon tiennyt sen, että musta löytyy se ujompi puoli. Se tulee niin harvoin esille.”Petri Voutilainen 11.10.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brotherin kotisivut
» Big Brother-fanisivusto

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa