Ohita navigointi

Reaktori avasi ovensa

The Deep Vein Reaktorissa 2006.

Wanhassa Satamassa nähdään ja kuullaan loistokkaita nuorisobändejä koko hiihtolomaviikon ajan. Nuorisoasiainkeskuksen järjestämän tapahtuman päälavan esitykset avasi The Deep Vein -kokoonpano.

Maanantaista perjantaihin nuoret pääsevät itse tekemään, harrastamaan ja tutustumaan kaikkeen siihen tarjontaan mitä Helsingin, yhteensä lähes 80 nuorisotaloa ja toimipaikkaa normaalisti tarjoavat. Viikon aikana luvassa on kiipeilyä, vaatteiden tuunausta, valokuvausta ja draamakursseja.

Reaktori ei ole perinteinen messutapahtuma, vaan nuorisotalo, jossa pääsee niin tekemään ja kuuntelemaan musiikkia, osallistumaan esimerkiksi Dj Anonymoksen vetämään dj-pajaan, teatteri- ja tanssikursseille kuin tekemään oman demon, didgeridoon tai lasikorun.

Tai miksei viikon voisi viettää lueskelemalla lehtiä kirkasvalojen alla hiekkabiitsin riippumatoissa, pelaamalla rantalentistä tai uusimpia tietokonepelejä. Elokuvamusiikki- ja trikkikuvauspajojen salaisuuksien selviämisen jälkeen on luontevaa laulaa hip hop –karaokea sekä osallistua pureviin paneelikeskusteluihin.

Nyt koko Nuorisoasiainkeskuksen tarjonta on viiden päivän ajan saman katon alla Wanhassa Satamassa Katajanokalla. Reaktori on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-18. Viikko huipentuu perjantai-iltana järjestettävään discoon, jonka jälkeen Reaktori sulkee ovensa klo 21.

Videosisällön logo Video
Reaktorin 2006 avajaiset - Nuorisotoimenjohtaja Lasse Siurala ja HOK Elannon Arto Hiltunen

 Katso video
» Nopeat
» Hitaat

 Kesto: 05:35Petri Voutilainen 22.02.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Reaktorin tapahtumasivut 2006
» Tapahtumapaikkana Wanha Satama

Reaktori 2006

» Reaktorissa on erittäin paljon tekemistä

Jutut

» Reaktori avasi ovensa
» Flinch villitsi yleisönsä
» Kesäpassi julkaistiin Reaktorissa
» Pakkoruotsi, koululiikunta ja oppilaskunnat puhuttivat
» Yhdistykset esitteli toimintaansa Reaktorissa
» Sofia Zidalta ilmestyy debyyttialbumi
» Minisketsejä Reaktorista
» WebTV Live! Reaktori 2006 ohjelmakartta

Audiot

» Äänistudion mp3 -tallenteet

Kuvat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12