Ohita navigointi

Kesäpassi julkaistiin Reaktorissa

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen työstämä Kesäpassi julkaistiin Reaktorissa. Ilmoittautumiset ovat alkaneet jo ensi kesän leireille.

Kesäpassi on Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen julkaisu, johon on kasattu sekä nuorisoasiainkeskuksen että helsinkiläisten piirijärjestöjen kesätoiminnat kesälle 2006. Toimintoja on tänä vuonna noin 200, mikä pitää sisältää niin leirejä, kursseja kuin retkiä.

Kesätoimintaa on tarjolla niin kaupungissa kuin luonnossa, joten teemat vaihtelevat musiikista eläinten hoitamiseen. Fallkullan kotieläintila järjestää muun muassa lehmävaelluksen 7.-9. elokuuta. Vaellus on tarkoitettu Fallkullan toiminnassa mukana oleville yli 12-vuotiaille nuorille. Vaellus tapahtuu Nuuksion Kansallispuistossa.

- Fallkullan järjestämille leireille pitää hakea etukäteen maaliskuuhun mennessä. Hakuajan jälkeen valitut saavat kotiinsa kirjeen, jossa kerrotaan enemmän leirin sisällöstä, Fallkullan nuorisotalolla työskentelevä nuoriso-ohjaaja Risunen Henna kertoo.

Kesäpassi jaetaan maaliskuussa Helsingin kaupungin suomenkielisten koulujen 7-17-vuotiaille oppilaille ja SommarKomppassen ruotsinkielisten koulujen 7-18-vuotiaille oppilaille.Petri Voutilainen 22.02.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Reaktorin kotisivut
» Keskustele foorumissa aiheesta

Reaktori 2006

» Reaktorissa on erittäin paljon tekemistä

Jutut

» Reaktori avasi ovensa
» Flinch villitsi yleisönsä
» Kesäpassi julkaistiin Reaktorissa
» Pakkoruotsi, koululiikunta ja oppilaskunnat puhuttivat
» Yhdistykset esitteli toimintaansa Reaktorissa
» Sofia Zidalta ilmestyy debyyttialbumi
» Minisketsejä Reaktorista
» WebTV Live! Reaktori 2006 ohjelmakartta

Audiot

» Äänistudion mp3 -tallenteet

Kuvat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12