Ohita navigointi

Kysymys- ja vastauspalsta Pulmakulma aukesi

Syyskuun alusta asti toiminut Pulmakulma -palsta on tarkoitettu Helsingin seutukunnan nuorille kysymys ja vastauspalstaksi. Kysyä voi mistä tahansa mieltä askarruttavasta asiasta nimettömänä.

Pulmakulmaan jätettyihin kysymyksiin vastaavat kolmen - viiden arkipäivän kuluessa pääsääntöisesti kuntien nuorisotiedotustyöntekijät ja nuorisonohjaajat. Myös muut käyttäjät voivat vastata muiden käyttäjien jättämiin kysymyksiin ja antaa vinkkejä omista kokemuksistaan.
Pulmakulma on Hessun, eli Helsingin seutukunnan nuorisotiedotuksen kehittämishankkeen rakentama ja ylläpitämä palvelu. Se löytyy osoitteesta http://www.nuoret.info .Hanke on saanut rahoitusta opetusministeriöltä.

Nettisivu osana seutukunnallisen nuorisotiedotuksen kehittämistä


Pulmakulma on ensimmäinen osa seutukunnallisesti yhteistä nettisivustoa, jonka tarkoituksena on luoda tulevaisuudessa alueelle osittain yhtenäinen nuorisotiedotuksellinen nuorten sivusto.
Helsingin seutukuntaan kuuluu 13 kuntaa, jotka ovat Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Siuntio, Tuusula ja Vantaa.

"Helsingin seutukunnallisen nuorisotiedotuksen kehittämisen hankkeen tavoitteena on kehittää alueen nuorisotiedotusta, niin että sitä olisi tarjolla koko seutukunnan alueella osana nuorisotyön peruspalveluita ja tarjottava palvelu olisi laadullisesti Euroopan nuorisotiedotus ja neuvontajärjestön (ERYICA) periaatteiden mukainen", kertovat Pulmakulman nettisivut.

Nuorisotiedotus- ja -neuvontatyön keskeisenä arvona on nuoren oikeus tietoon. Kaikilla nuorilla tulisi olla tasapuoliset mahdollisuudet tehdä tiedostettuja valintoja. Suomessa on useita paikallisia nuorten tieto- ja neuvontakeskuksia, seudullisia ja maakunnallisia verkkopalveluita sekä kehittämishankkeita.Milla Kaikkonen 26.09.06
milla.kaikkonen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Nuortennetin kautta tukea arjen pulmiin
» Pulmakulma