Ohita navigointi

Keskusteluohjelma nuorten mielenterveydestä

Tuntuuko siltä, että nykyään nuorten asioista puhuvat keski-ikäiset, rutiineihin ja käytäntöihin paatuneet vanhat sedät ja tädit?

Superfarmi: Suoraa puhetta, keskusteluohjelma nuorten mielenterveydestä perjantaina 24.11. klo 16:00 YLE TV2


Lehdissä nuorten leffoja arvostelevat miltei eläkeläiset, päätöksistä vastaavat kuusikymppiset kansanedustajat, jotka pitävät meitä nuoria terroristeina. Ei hätää - Karpolla ei enää todellakaan ole asiaa!

Nuorten ääni -toimituksessa lähdettiin syksyllä toteuttamaan aidosti nuorta keskusteluohjelmaa ja mukaan saatiin Yle. Huolellisesti suunniteltu kokonaisuus saatiin valmiiksi ja televisioonkin. Ensimmäisen jakson aiheeksi valittiin nuorten mielenterveysongelmat. Yhä useammat nuoret kärsivät niistä, mutta miksi kouluissa ei siltikään ole vakituisia psykologeja? Sen sijaan virkaa hoitavat usein asiaan epäpätevät kuraattorit. Ohjelmassa nähdään neljän nuoren koskettavat tarinat ja napakkaa keskustelua vieraiden kesken. Mukana on kolme nuorta toimituksemme jäsentä sekä kaksi asiantuntijaa. Ohjelman juontaa mm. Summerista tuttu Titte Neuvonen.Nuorten itsensä tekemä ohjelma


Mikä erottaa Superfarmi: Suoraa puhetta -ohjelman muista nuortenohjelmista? Nuoret ovat itse sen käsikirjoittaneet, lavastaneet, suurelta osin kuvanneet ja leikanneet, toteuttaneet ja järjestäneet. Ohjelmaa katsomalla tuet nuoria ja olet mukana osoittamassa, että me olemme yhtä kyvykkäitä kypsään ajatteluun kuin myös ns. “aikuisetkin”.

Kerro mielipiteesi ohjelmasta


Muista lähettää myös palautetta tänne, jotta nuorten ääni kuuluisi jatkossakin!

Videosisällön logo Video
Suoraa puhetta nuorten mielenterveydestä - (osa 1/3)

 Katso video
» Nopeat
» Hitaat

 Kesto: 10:36