Ohita navigointi

Hattutehdas Buusterissa

24. maaliskuuta Nuorten mediakeskus Hattutehtaalle tuli nelihenkinen kuvausryhmä. Heidän tehtävänään oli tutustua Hattutehtaan erikoisiin toimipisteisiin. Viikolla 15 kuvausryhmän aikaan saannokset löytävät tiensä ulos televisiosta, sillä he tekivät nuorten ohjelmaa nimeltä Buusteri!

Buusterin katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan lähettämällä ehdotuksia ohjelman tekijöille. Buusterin juontajana tunnetun Aleksi Sariolan selatessa ehdotuksia, sieltä löytyi erilaisia mediaan liittyviä ehdotuksia, kuten esimerkiksi: "Tehkää lehti!" Nuorisoasiainkeskuksen kautta Aleksi löysi tiensä Hattutehtaasta kertoville sivuille. Hattutehdas tuntui erinomaiselta paikalta tehdä juttua Buusteriin.

Viikolla 15 Hattutehdas Buusterissa

11.04 - 15.04 suurinpiirtein ohjelman keskiosassa olevassa viiden minuutin pituisessa osiossa tutustutaan Hattutehtaan eri toimipisteisiin.
Hattutehtaallahan siis voi jokainen, jolla on vain kiinnostusta tulla tekemään ja toetuttamaan sitä mitä haluaa.Täällä voi tutustua radiotyöskentelyyn, kuvaamiseen, ohjaamiseen, musiikin tekoon, juttujen kirjoittamiseen, lehden tekoon, editoimiseen ja vaikka mihin. Erityisesti Viaton-lehti kiinnosti Aleksia ja oli sitä mieltä että sitä pitäisi saada tehtyä lisää. Itse paikka oli kokonaisuudessaan hyvä juttu. Etenkin tieto siitä, että on olemassa paikka, jossa voi ylipäätään tehdä kaikennäköisiä mediaan liittyviä asioita.

Buusteri Nelosella joka arkipäivä klo 16:10Eevi Savolainen 04.04.05
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Nuorten mediakeskus Hattutehdas
» Buusterin kotisivut