Ohita navigointi

Nuorisoasiainkeskuksen visuaalinen ilme uudistuu

Kaupunginhallitus hyväksyi nuorisoasiainkeskukselle uuden visuaalisen tunnisteen. Uusi visuaalinen ilme sisältää uuden nimilogon ja liikemerkin. Tunnuksesta on kolme kieliversiota.

Visuaalinen ilme uudistuu ja yhtenäistyy nuorisoasiainkeskuksessa asteittain sitä mukaa, kun ilmeen uudistamistyö etenee. Ensimmäisenä se tulee näkymään nuorisoasiainkeskuksen sivuilla noin viikon kuluessa. Free Your Mindissa visuaalinen ilme tulee näkymään mm. uusissa videoklipeissä.

Hyvä kasvualusta nuorelle

Uusi tunnus suunniteltiin yhteistyössä mainostoimisto Sek & Greyn kanssa. Tunnuksen käyttökelpoisuutta testattiin muun muassa noin 1 100 yläasteen ja lukion nuoren, nuorisoasiainkeskuksen edustajien ja graafisten asiantuntijoiden keskuudessa. Parhaana vaihtoehtona pidettiin nuoren suunnittelijan Harri Lappalaisen suunnittelemaa tunnusta, jonka lähtökohtina ovat kukoistava puu ja karttamaisuus. Tunnuksen ydinajatuksena on "Hyvä ja ravitseva kasvualusta nuorelle." Lehvistö ja oksat voivat kuvastaa paitsi Helsingin karttaa myös nuorisoasiainkeskuksen toimipaikkaverkostoa ja toiminnan monipuolisuutta.Free Your Mind toimitus, nuoriso.hel.fi 12.04.05
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» http://www.nuoriso.hel.fi
» Nuorten mediakeskus Hattutehdas