Ohita navigointi

Free Your Mind -lehti ilmestyi

Toimitustila

Free Your Mind ilmestyy nyt myös lehtenä. Toimitukseen pääsee mukaan kaikki halukkaat mediasta kiinnostuneet nuoret.

Tänä vuonna Free Your Mind -lehti ilmestyy yhteensä kaksi kertaa. Vuodesta 2006 eteenpäin lehti julkaistaan kuusi kertaa vuodessa. Sen painosmäärä on 1000 kappaletta ja kohderyhmänä ovat muun muassa pääkaupunkiseudun nuoret, media-alan tutkijat ja vaikuttajat, opettajat sekä media- ja nuorisotyöalan oppilaitokset. Lehti on maksuton ja se on saatavilla mm. Helsingin nuorisotaloista.

Kaikki lehdessä olevat artikkelit löytyvät myös internetistä, josta lehden voi ladata itselleen PDF-muodossa. Tämän lisäksi netissä on muun muassa videoita sekä enemmän kuvamateriaalia. Lehden julkaisemisen tavoitteena on opettaa nuoria tekemään lehteä konkreettisesti. Jatkossa pyritään siihen, että artikkelin tekijä myös taittaa itse kirjoituksensa lehteen. Lehteen tehtävissä artikkeleissa pyritään ajattomuuteen, syvällisyyteen sekä laadukkuuteen. Tähän päästään miettimällä yhdessä sisältöä sekä tekemällä kunnolla taustatyötä.

Toimituskokouksen kautta mukaan toimintaan

Seuraava toimituskokous kaikille lehden teosta kiinnostuneille nuorille pidetään lauantaina 24.09. kello 14.00-18.00. Paikkana on Nuorten mediakeskus Hattutehdas. Mukaan tarvitsee vain kiinnostuksen median tekoon sekä jatkossa nuorisoasiainkeskuksen jäsenkortin.

Toimituksen tiedot

Nuorten mediakeskus Hattutehdas
Käyntiosoite Lönnrotinkatu 30c, 2krs
PL 5000
00099 Helsingin kaupunki
09-3108 9091
toimitus@toimitus.hattu.netFree Your Mind toimitus 15.09.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Lähetä maaseutu postikortteja
» Pelaa hirsipuuta chatissa