Ohita navigointi

Kotoinen kot-kot - Kokkiohjelma Kaksi kauhaa

Kaksi kauhaa on nuorille tarkoitettu ruokaohjelma, jossa tehdään yksinkertaista ja ravitsevaa ruokaa.

Ohjelman vetäjänä toimii Marju Venesvirta. Marjun apulaisinaan toimivat Henna ja Hegu. Leipomisjaksossa apulaisina toimivat Kim ja Pinja.
Vaihdä sinäkin pikaruokasi Kahden kauhan maistuviin makuhin. Kokeile ruokaohjeita ennakkoluulottomasti, se on hyvää. NAM.


Video

 Real

» 56 kbps
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

 Windows

» 56 kbp
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

 Quicktime

» 56 kbps
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

Kesto 01:58



Kotoinen kot-kot

400 g broilerin jauhelihaa
170 g ruohosipulin makuista tuorejuustoa
2 dl korppujauhoja
0,5 dl vettä
0,5 tl suolaa
1 tl currya
2 kananmunaa

Paistamiseen: kasvisöljyä ja margariinia
Liota korppujauhoja n. 10 min. Lisää maustee, juusto, liha ja kananmunat ja sekoita massa tasaiseksi.
Paista pannulla miedolla lämmöllä kypsäksi.

Curry-persikka-kastike

2 säilyke persikkaa (kokonaista)
4 dl vettä
3 rkl vehnäjauhoja
1 kanaliemikuutio

Kuumenna 3 dl vettä. Lisää kanaliemikuutio. Kiehauta. Sekoita jauhot sekä curry 1 dl kylmää vettä.
Kaada tämä suurus ohuena nauhana kanaliemeen.
Soseuta säilykepersikat sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon.

Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Vadelmapirtelö

3 dl rasvatonta vadelmayoghurtia
2 dl rasvatonta maitoa
4 dl vadelmia
2 tl vaniljasokeria

Mittaa kylmät aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi soseeksi. Nauti heti.



Kaksikauhaa kokit 10.06.05
tuomo@hattu.net

Katso myös
» Ylen aikaisen nettikeittokirja
» Tinas Kök reseptit ruotsiksi

Kokkiohjelma Kaksi kauhaa

» Bataattikeitto
» Pastapäivä
» Kotoinen kot-kot
» Samettinen nakkikeitto
» Kaksi kauhaa leipoo
» Kaksi kauhaa retkeilee