Ohita navigointi

Kevon vaellus päiväkirja - Tiistai 02.08.05klo 12:21
Nyt sattuu päähän oikeen kunnolla. Pitäs vaan koittaa nukkuu, ni sitte helpottas. Ajellaan parhaillaan Oulusta jonnekkin päin. Tai itse asiassa ollaan kyllä huoltiksella tankkaamassa, mut kuitenki. Eka yö teltassa meni yllättävän hyvin ja ei se yökään nyt loppupeleissä niin kammottavan kylmä ollu. Ens yö voi sitte olla vähän tuskasempi.
Ruokaa on menny tähän asti aika hyvin. Eilen illalla tuli syötyä keittoo, neljä hapankorppua ja kaks makkaraa. Aamulla vedettiin purot naamaan ja lähettiin saman tien Ouluun ”shoppaamaan”. Aamulla, kun herättiin nautittiin viimesen kerran viikkoon kunnon suihkuista. Tekee sit mukavaa päästä suihkuun ja etenkin omaan sänkyyn viikon päästä, kun tää aherrus on ohi. No mut, ei sitä mietitä nyt, kun siihen on vielä piiiiitkä aika ja nyt nautitaan tästä. Tässä on pitkä matka edessä ja tänään itse asiassa päästään vielä kokeilemaan vaeltamistakin illalla. Eli koitan nyt nukkua hetken ja koitan saada ton päätä kiusaavan säryn poies. Kauniita unia ja pullan kuvia.
-eeviklo 21:15
Nyt istutaan ilosesti (ja jotkut erittäin väsyneesti) taksissa ja kohta pääsee alottamaan tän ”urheilun”. Maisemat on ainakin mulle ennen näkemätöntä Suomea. Aivan toista siihen verrattuna, mitä on aikasemmin nähny. Vuoria löytyy ja puut on lyhkäsiä. Järviä on, mutta ei niin tiheeseen tahtiin, ku Keski-Suomessa. Ihan hassun näköstä. Kahen kilometrin vaellusreitti tänään tiedossa ja sit pääsee syömään ja nukkumaan. Poroja on näkyny paljon ikkunasta kattellessa ja niitä varmasti tulee vielä näkymään ja paljon. Kaks bussillista turkulaisia vaellusriparilaisia on kuulemma menny tolle samalle reitille. Saas nähä minkä näköstä porukkaa tulee vastaan vai saadaanko kenties olla ihan rauhassa. Lisää unohtuneita tavaroita on tullu mieleen ja pieni onnettomuuski kävi: Heka unohti pitkät housut kotiin ja Minjan tavarat levis Suomen teille. Noh, ainakaan pikku porojen ei tarvii enää palella, kun ne löys itelleen maiharit tien varresta. Nyt rupeen psyykkaamaan itteeni henkisesti tätä koko expirienssiä varten. Heka on naamameduusa ja kaikilla paitsi Reijolla, joka ei ainakaan vielä oo kuullu kyseistä biisiä, soi Martti Vainaan & Sallittujen Aineiden Pelimies päässä.
-eeviKevon vaeltajat 27.09.05
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Oulun musiikkivideofestivaalit 2005
» Viestintäpaja porojen keskellä

Kevon vaellus 2005

Päiväkirjat
» Maanantai 01.08.
» Tiistai 02.08.
» Keskiviikko 03.08.
» Torstai 04.08.
» Maanantai 08.08

Kuvat
» Maanantai 01.08.
» Tiistai 02.08.
» Keskiviikko 03.08.
» Torstai 04.08.
» Torstai 04.08.
» Perjantai 05.08.
» Perjantai 05.08.
» Lauantai 06.08.
» Lauantai 06.08.
» Sunnuntai 07.08.
» Maanantai 08.08.