Ohita navigointi

VoiceOut!

VoiceOut! tuo ensi syksynä TV-ruutuun urbaanin kulttuurin tähdet ja tavikset. Gloria-klubilla Helsingin sydämessä järjestetään silloin joka keskiviikko bileet, joissa nuorilla on mahdollisuus näyttää se, minkä he parhaiten osaavat.

Monipuolisessa ohjelmassa nähdään katsojien lähettämiä videokirjeitä ja pätkiä omatekoisista leffoista sekä skeitti- ja musavideoista. Ohjelmassa esiintyy myös joukko huippuartisteja, jotka musisoinnin ohella jakavat kokemuksiaan käsiteltävästä aiheesta.

VoiceOut! seuraa tiiviisti yhdeksää YleX-kanavalle valittua radiokykyä. Kyseessä ei ole mikään reality-tv-kikkailu: satojen toimittajan ammattiin tähtäävien hakijoiden joukosta valitaan lupaavimmat ja heidät päästetään tositoimiin. Syksyn aikana nähdään, kuinka he selviytyvät suorista radiolähetyksistä.

VoiceOut!-ohjelmaa emännöi ja isännöi suomalainen R'n'B-tähti Jonna ja Norsunluurannikolta kotoisin oleva Dj Amara.

Radiokykyjä haetaan VoiceOut!:iin
Hakijan tulee olla 18 v. täyttänyt.

Haku alkaa 19.7.2004 ja päättyy 13.8. 2004.

Äänitä radiospiikki haluamastasi aiheesta, ja lisää spiikkiin valitsemasi biisi ja biisispiikki. Käytä luovuutta ja huumoria. Lähetä meille ääninäytteesi MD:llä tai CD:llä.

Laita mukaan yhteystietosi ja pieni kuvaus itsestäsi valokuvineen.

Lähetä osoitteeseen:
VoiceOut!
YleX
PL 17
00024 Yleisradio

Parhaat pyydetään haastatteluihin, ja heistä 9 pääsee harjoittelemaan YleX:ään.

Valitut sitoutuvat olemaan TV2:n VoiceOut! -ohjelman kuvattavana Helsingissä syksyllä 2004. Kaikkien hakemusten materiaali on vapaasti YLEn käytettävissä.Free Your Mind toimitus 29.07.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» YLEX
» VoiceOut! kotisivut