Ohita navigointi

Skate SM 2004 - Sunnuntai 29.8.2004

Sunnantai alkoi melkeinpä samaan malliin kuin lauantai taas klo 10 harjoitukset, joissa alkoi näkyä temppuja joilla voitettaisiin ehkä suomen mestaruuksia eri sarjoissa. Klo 11 jälkeen alkoivat semifinaalit, joissa näkyi mitä upeimpia trikkejä pyriksessä, kaarissa, vähän rampissa ja paljon hänkässä, sekä manuboksissa.

Iltapäivällä tyttöjä alkoi näkyä isolla ja pienellä streetillä rullaamassa enemmän kuin muina päivinä ja heitä tuli rullailemaan koko ajan enemmän. Kun semifinaalit olivat ohi alkoivai hetkelliset harjoitukset, joidenka jälkeen alkoi suomen ensimmäiset tyttöjen jami. Tytöt rullasivat hyvin ja hienojakin trikkejä näkyi moneen otteeseen. Täytyy sanoa että suomalaiset naispuoliset rullaajat ovat lahajakasta porukkaa. Tyttöjen jamin jälkeen oli taas hetkellisesti aikaa harjoitella finaaleihin. Finaaleissa näkyivät kaikki viikonlopun hienoimmat trikit, kaikenlaisia aireja, grabeja, flippejä, grindejä ja muita. Monen skeittaajan suoritus oli erinomainen, mutta parhaimmat veivät voitot. Kun finaali oli ohi alkoi Union Fiven manuaali boksi skaba tai vastaava ja best trick skaba. Näiden skabojen jälkeen alkoivat palkintojen jaot.

12 vuotta ja nuoremmat sarjan suomen mestaruuden voitti Roope Tanteri ja hyvänä kakksoena ja kolmosena tulivat Joni Savainen ja Benjamin Blom, pojat olivat anasainneet paikkansa. 15 vuotta ja nuoremmat sarjan mestaruuden voitti Ronny Turpeinen, toiseksi tuli Mathias Stenman ja kolmantena Niko Vuorio. 17 vuotta ja nuoremmat sarjan suomen mestaruuden voitti Enis Fazliov, perässä tulivat Juho Nummelin ja Staffan Södergård. Avoimen sarjan suomen mestaruuden voittajaksi selviytyi Eero Anttila ja heti perässä olivat Niko Ojanen ja Janne Leppänen. Tyttöjen avoimen sarjan voittaja oli selvä, kaikki tytöt voittivat heidän sarjansa ja saivat palkintoja eri skede kaupoilta, niinkuin muutkin voittajat ja siitä seuraavat. Best trick skaban voitti Daniel Hirvikoski ja toiseksi tuli Jani Torala.

Skede sm 04 oli onnistunut tapahtuma monessa mielessä, ei voi muistella kuin hyvällä kaikkia trikkejä ja muita juttuja skaboista. Katsotaan miten seuraavat sm skabat menevät ensi vuonna, nouseeko skeittauksen taso taas ylöspäin.


Free Your Mind Skate SM 2004 - teamFree Your Mind Skate SM 2004 - team 07.09.04
fym@hattu.net

Katso myös
» Skatesm.net
» Proskate 2004 Free Your Mindissa

Skate SM 2004

» Index - Etusivu
» Perjantai
» Lauantai
» Sunnuntai


Kuvagalleriat:

1 2 3 4 5 6 7