Ohita navigointi

Skate SM 2004 - Lauantai 28.8.2004

Lauantaina päivä alkoi klo 10 treeneillä ja katsomo alkoi pikku hilja täyttyä yleisöstä. Suunnilleen klo 11 alkoivat 13-15 sarjan karsinnat pienellä streetillä ja ja klo 12 jälkeen alkoi 16-17 sarjan karsinnat, sitten klo 14 jälkeen alkoi avoimen sarjan karsinnat.

Joka sarjassa näkyi siistejä trikkejä ja yleisö sai vähän väliä pistää käsiä yhteen upeista tempuista. Kaikki runit olivat hardcorea ja monet skeittarit heittivät killejä trikkejä kuten esim. Enis Fazilov, Skäbä, Eero Anttila, Jouni Leino, Niko Ojanen, Jouni Salo ja monet muut rullaajat. Hänkkä, pyris ja manuboksi olivat kovassa suosiossa temppuja heitettäessä ja tietysti kaaret.

Tunnelma oli katossa koko lauantai päivän ja juontajan piti välillä komenella skeittareita että streetit saatin tyhjiksi sarjoja varten, skede poliiseja tarvittiin siis moneen otteeseen. Yleisöäkin oli rullailemassa jossakin streettien reunoilla ja vähän muualla. Tyttö skeittareita tuli pari lisää rullailemaan ja harjoittelemaan sunnuntain skaboihin. Ulko streetillä ei paljoa skeittaajia näkynyt koska koko vklo oli aika sateista. Mutta ihan iltaan asti tunnelma pysyi katossa sisätiloissa.


Free Your Mind Skate SM 2004 - teamFree Your Mind Skate SM 2004 - team 07.09.04
fym@hattu.net

Katso myös
» Skatesm.net
» Proskate 2004 Free Your Mindissa

Skate SM 2004

» Index - Etusivu
» Perjantai
» Lauantai
» Sunnuntai


Kuvagalleriat:

1 2 3 4 5 6 7