Ohita navigointi

ProSkate 2004 Finaalit Sunnuntaina

ProSkate 2004

Sunnuntain finaali 6.6 keräsi koko ProSkate viikonlopun päivistä eniten väkeä. Katsomo ja laidat olivat aivan täynnä yleisöä. Porukkaa oli päästetty sisään ennen karsintojen alkua ja meininki oli jo sillä hetkellä katossa. Sunnuntainakin nähtiin taas mitä hienoimpia temppuja ja yleisö vain villiityi enemmän hurjissa tempuissa, tunnelma kohosi alusta loppuun saakka huimasti.

Finaalipäivän kisat alkoivat puoli yhden maissa, jota ennen kaikki karsintoihin päässeet ja muut skeittarit olivat jo rullaamassa ja harjoittelemassa trikkejä. Karsinta päivänä heatteja ei ollut kuin kolme. Alkuheateissä ei oikein näkynyt ulkomaalaisia, sillä osa heistä ei ollut vielä saapunut. Joten suomalaiset kisasivat ensiksi, mukana pari ulkomaalaista. Loppupuolella näkyi sitten loput ulkomaalaisista ja suomalaisista. Ulkomaalaisista Louie Barletta ei päässyt kisaamaan omien syidensä takia.

Kaikkien skedeejien temput onnistuivat erinomaisesti, eikä kellään ollut varmasti valittua sanaakaan niistä. Kipeitä ilmoja tykitti mm. Juhani Salo, Chris Åström, Martin Gustafsson ja Vaughan Baker. Siistejä slaideja heittivät mm. Eero Anttila ja Pirkka Pollari. Korhosen veljekset heittivät kiliä settiä streetilla moneen otteeseen, niinkuin tietysti moni muukin karsintoihin päässyt.

Finaalit
Tiukka finaali skaba oli Chris Åströmin, Sami Miettisen, Justin Strobingin ja Nilton Nevesin kesken. Hurjaa menoa oli ja upeita trikkejä näkyi paljon. Voittajien julkistamista ennen oli Best Trick Skaba, jossa oli palkintona 1000€, skaban palkinto jaettiin kehden henkilön kesken.

Palkintopallin kolmassija jaettiin Sami Miettisen ja Chris Åströmin kesken, toiselle sijalle pääsi Justin Strobing ja voittaja oli sitten huimia temppuja heittänyt Nilton Neves, joka sai omakseen 15 000€ palkkion rullauksestaan ja piti vielä hienon puheen loppuun, joka oli opiksi meille kaikille. Koko ProSkate oli kaikin puolin yli hyvä ja veti myös puoleensä paljon possea ja kisastreetti oli mitä mahtavin. Onnistunut oli tämän vuoden kisaviikonloppu täytyy myöntää.

ProSkate 2004
Voittajan tyylinnäyteProSkate Free Your Mind - crew 06.06.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Proskate.com
» ProSkate 2003 @ Free Your Mind

ProSkate 2004

Jutut
» ProSkate - Index

» Sunnuntain finaalit
» Skeittarit liekeissä lauantaina
» Perjantain tunnelmia
» ProSkate 2004 - Ennakko

ProSkate Postikortit:
1 2

Kuvagalleriat
» Perjantai

» Lauantai 1
» Lauantai 2
» Lauantai 3

» Sunnuntai 1
» Sunnuntai 2
» Sunnuntai 3
» Sunnuntai 4
» Sunnuntai 5
» Sunnuntai 6
» Sunnuntai 7
» Sunnuntai 8