Ohita navigointi

ProSkate 2004 räväytti perjantaina

ProSkate 2004

Perjantaina 4.6 ProSkate keräsi taas skeittaajia ympäri Suomea katsomaan tämänpäiväisiä harjoitussessioita. Prot olivat sisällä Helsingin Jäähallissa harjoittelemassa lauantaita ja sunnuntaita varten. Kovat olivat sessiot niin ulkona yleisöstreetillä kuin sisällä kilpailijoiden käytössä olevalla streetillä.

Väkeä tuli seuraaman pitkältäkin jo harjoituksia. Ulkona juuri ennen ovien aukeamista jonot olivat huikeat. Kun kaikki olivat päässeet jo sisälle niin sessiot olivat jo meneillään ja streetillä oli oikea "ruuhka".

Temput ja runit olivat mitä hurjimpia ja maailmanparhaimpia skeittareita oli niitä tekemässä. Kilpailussa on kaikenlainen ikäluokka edustettuna. Liput eivät olleet kovin kalliita ja oli maksamisen arvoista päästä katsomaan ammattilaisskeittausta. Jotkut pro-skeittaajat jotka oli kutsuttu eivät päässeet tulemaan henkilökohtaisista syistä mm. Kareem Campbell.

Sisällä hallissa oli edustettuna suomalaisia skeittikauppoja ns. messualueella. Meininki oli kaikkialla yleisöstreettiä myöten korkea ja katsojat todella pitivät näkemästään. Vaikeista ja hienoista tempuista yleisö suorastaa villiintyi.

Kaikinpuolin voi perjantaista sanoa että onnistunutta oli ja meininki oli mahtava.ProSkate Free Your Mind - crew 04.06.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Proskate.com
» ProSkate 2003 @ Free Your Mind

ProSkate 2004

Jutut
» ProSkate - Index

» Sunnuntain finaalit
» Skeittarit liekeissä lauantaina
» Perjantain tunnelmia
» ProSkate 2004 - Ennakko

ProSkate Postikortit:
1 2

Kuvagalleriat
» Perjantai

» Lauantai 1
» Lauantai 2
» Lauantai 3

» Sunnuntai 1
» Sunnuntai 2
» Sunnuntai 3
» Sunnuntai 4
» Sunnuntai 5
» Sunnuntai 6
» Sunnuntai 7
» Sunnuntai 8