Ohita navigointi

ProSkate 2004 - Skeittarit liekeissä lauantaina

ProSkate 2004

Lauantaina 5.6 ProSkate keräsi vielä enemmän yleisöä, kuin perjantain harjoituksissa. Ovi mistä tultiin sisään halliin oli aivan tukossa, kun kaikki halusitvat tulla katsomaan upeita prolautailijoiden sessioita. Kaikenlaisia grabejä, flippejä asteita jne. näkyi tarpeeksiksi, eikä kellään ollut varmasti valittamisen varaa.

Kisa alkoi vähän vajaa kaksitoista, mitä ennen skeittaajat olivat jo rullaamassa kisastreetillä. Kisassa oli kaikenkaikkiaan 7 heattiä. Alku heateissa oli suurin osa suomalaisista ja muutamia ulkomaalaisista rullaamassa. Loppupuolella oli sitten suurin osa ulkomaalaisista skeittareista. Suomalaisilta temput onnistuivat upeasti omissa runeissaan, niinkuin ulkomaalaisilla skeittareilla, jotka heittivät kovia settejä streetillä.

Skeittarit liekeissä
Taas kerran kisoissa oli osallistujana mukana Mikko "Rad Mike" Koski, joka villitsi yleisöä tempuillaan. Yleisö löi tietenkin kättä yhteen myös muille suomalaisille osallistujille, kuten Jani "Mäksy" Mäkelälle, Salon veljeksille Juhanille ja Jounille, Aleksi Fräkille sekä monille muille rullailijoille. Ulkomaalaiset rullaajat olivat tulessa ja yleisö heitti isoa kättä jokaisessa suuressa tempussa. Kaikki varmaan huomasivat Louie Barlettan "banaani laudan", jolla hän heitti kovaa settiä streetillä. Vaughan Bakerkin pisti kovia aireja kaaressa ja muutenkin hyvää settiä. Kenny Hughes ei aivan onnistunut ekassa runissa, mutta tokassa runissa yleisö villiintyi. Voisi sanoa että yleisö villiintyi kaikkien osallistuneiden skeittareiden vaikeissa ja hurjissa tempuissa. Kisa loppui hyvin tunnelmin jonkin verran jälkeen viiden.

Perjantaisiin harjoitus meininkeihin verattuna lauantainen kisameininki oli parempi ja yleisöäkin oli tullut paljon enemmän. Kaikin puolin lauantainen kisa oli loistava kaikkine temppuineen ja skeittareineen.ProSkate Free Your Mind - crew 05.06.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Proskate.com
» ProSkate 2003 @ Free Your Mind

ProSkate 2004

Jutut
» ProSkate - Index

» Sunnuntain finaalit
» Skeittarit liekeissä lauantaina
» Perjantain tunnelmia
» ProSkate 2004 - Ennakko

ProSkate Postikortit:
1 2

Kuvagalleriat
» Perjantai

» Lauantai 1
» Lauantai 2
» Lauantai 3

» Sunnuntai 1
» Sunnuntai 2
» Sunnuntai 3
» Sunnuntai 4
» Sunnuntai 5
» Sunnuntai 6
» Sunnuntai 7
» Sunnuntai 8