Ohita navigointi

Loiste festivaali - index

Loiste logo

Loiste tapahtuma tarjosi nuorille tanssijoille loistavan tilaisuuden saada esiintymiskokemusta, palautetta ja hienon elämyksen. Gloriassa tanssittiin breakin, hiphopin ja discon, Vernissassa showtanssin, jazztanssin & stepin ja kansantanssin sekä Espoon Kulttuurikeskuksessa nykytanssin merkeissä.

Tanssia koko viikon

"Loistefestariblast" avasi virallisesti tapahtuman perjantaina 5.3. 30 tanssivaa nuorta valloitti rautatieaseman laiturialueen Sami Saikkosen koreografialla. Kutsu kuului kaikille ohikulkijoille: "Tanssi, tanssi."

Lauantaina 6.3. varsinainen katselmus oli vuorossaan. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla katsojat saivat nähdä upeita esityksiä, vauhtia ja onnistumisen fiiliksiä. Gloriassa lavalle nousivat "katutyylien" edustus breakista discoon. Nykytanssia, balettia ja karakteritanssia oli Louhisalissa. Vernissan kotoisan talon täyttivät show-, jazz- ja kansantanssi sekä steppi.

Maanantaina taiteen talossa pääsivät tanssin harrastajat kokeilemaan uusia lajeja ammattilaisten ohjaamina, kun työpajat starttasivat. Gloriassa pääsi perjantaina klubbaamaan. Tanssia näkyi laidasta laitaan ja tyylit löytyi jokaiselta.

Nuoria tanssitaitureita

Ohjelmat olivat pääosin koreografin tai ohjaajan ryhmälle tekemiä, mutta ilo oli myös nähdä nuorten itse tekemiä tansseja.

Esiintyjät vaikuttivatkin hyvin innostuneilta käytävällä vaikka lavalla hieman jännittikin.. Osassa esityksistä tanssi svengasi ja virtasi taidolla. Joukko oli monentasoinen ja esityksistä saatin varmasti läpileikkaus Helsigin seudun tanssin harrastajakenttään.


Free Your Mind - Loiste 2004 Crew:

Heikki Nummi
Milla Kaikkonen
Kitta Karja
Laura Mielityinen
Mikko Edelman
Abdi Omar
Jussi Castellanos
Saija SalonenFree Your Mind - Loiste 2004 Crew 12.03.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Loiste -03 Free Your Mindissa Glorian katselumus
» http://www.loistefestari.fi

Loiste 2003

Loiste - index
Glorian katselmus
Vernissan katselmus
Louhisalin katselmus
Ennakko
Ilmoittautumiset
Kuvagalleriat:
Avajaiset
1 2 3 4