Ohita navigointi

LOISTEfestari - Tanssia breikistä balettiin

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus yhteistyökumppaneineen järjestää taas LOISTEfestarin nuorille. Tänä vuonna LOISTEfestari tanssii. Ajankohta on 06.- 13.03. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 06.02.

Näytä mitä osaat
Tyyli on vapaa, kaikki käy breikistä balettiin. LOISTEfestari on näytön paikka. Se on mahdollisuus päästä esille, saada jalka ovenrakoon ja naama näytille. Festari on tarkoitettu kaikille pääkaupunkiseudun 10-20-vuotiaille tanssista kiinnostuneille ja sitä harrastaville.

LOISTEfestari tanssii eri puolilla Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Omia kykyjä pääsee näyttämään Gloriassa, Espoon Kulttuurikeskuksessa ja Vantaan Vernissassa ja Lumossa. Ammattilaisista koostuva tuomaristo kertoo, mikä toimi ja mikä taas ei. Festari huipentuu gaalaan, joka pidetään Savoy-teatterissa 13.03.

Pääkaupunkiseudun LOISTEfestari on osa valtakunnallista Nuori Kulttuuri 04 -tapahtumaa, joka järjestetään Vaasassa 14.-16.05. Ne, joilla on kaupungin parhaat muuvit matkaavat siis Vaasaan näyttämään koko Suomelle kuka hallitsee.

Lajit, sarjat ja säännöt ilmoittautumislomakkeineen netissä http://www.loistefestari.fi

LOISTEfestarin taiteellisena johtajana toimii tanssija-koreografi Sami Saikkonen.

LOISTEfestarin järjestää Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan nuoriso- ja kultuuritoimet.Free Your Mind toimitus 20.01.03
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Loiste -03 Free Your Mindissa Glorian katselumus
» http://www.loistefestari.fi

Loiste 2003

Loiste - index
Glorian katselmus
Vernissan katselmus
Louhisalin katselmus
Ennakko
Ilmoittautumiset
Kuvagalleriat:
Avajaiset
1 2 3 4