Ohita navigointi

Joulukaupunki Turku sädehtii pimeydessä

Joulu 2004 Free Your Mindissa.

Suomen Joulukaupunki Turku - Logo.Suomen Joulukaupunki Turussa juhlatunnelma on aina yhtä hieno. Vaikka lunta ei aina Etelä-Suomen synkkyydessä välttämättä näy, Turku tuo joka tapauksessa ihanan joulutunnelman ihmisten mieliin.

Näyteikkunat hohtavat kauniista jouluvaloista ja ihmiset nauttivat toistensa seurasta. Kuuluisa joulurauhanjulistus on kuulunut jo satojen vuosien ajan Turun Vanhan Suurtorin perinteisiin ja suuria määriä ihmisiä on kerääntynyt paikalle kuuntelemaan julistusta.

Aurajoen edusta hohtaa valoillaan talven pimeyden läpi ja koko keskustan alue loistaa kauneimmillaan. Ihmiset hiljentyvät hauskanpidon rinnalla viettämään rauhallista joulua perheidensä kanssa. Turun Tuomiokirkossa voi käydä kuuntelemassa kauniita joululauluja ja ihailemassa upeaa valaistua joulukuusta.

Turussa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia joulun aikaan. Vanhan Suurtorin joulumarkkinat koetaan kolmena adventtiviikonloppuna ennen joulua. Kuuluisa Turun linna pistetään jouluisin komeaan joulutunnelmaan kaikkine kauttauksineen ja vanhan ajan tarinoineen.

Suomen Joulukaupunki Turku - Joulumarkkinat.Annina Markkanen, Matias Orola, kuvat: Turun kaupunki 21.12.04
matias.orola@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Suomen Joulukaupunki Turku
» Helsingin joulukadun avajaiset 2004

Joulunaika 2004

» Joulu 2004 - Etusivu

Jouluviikon juttuja
» Manteli-chat ja turvatalot
» Joulunajan uutisia lyhyesti
» Joulukaupunki Turku

Helsingin joulukatu
» Joulukadun avajaiset 21.11.
» Avajaisten kuvagalleria 1 2