Ohita navigointi

Fasst (Fucking Aggressive Snowboarding/Skiing Team)

Fasst - Fucking Aggressive Snowboarding/Skiing Team
Fast on uusi lautailu ja freestyle suksipossella varustettu crew, joka tekee ensimmäistä videotaan näistä lajeista. Videolla tullaan näkemään niin monia mestoja, jota jätkät kerkee koulun ohella koluamaan.

Pätkän kuvausmestat koostuu hiihtokeskuksista ja ghetommista kaupunki spoteista. Leffa tulee ulos kun lumet sulaa ja asvaltti korvaa hanget.

Lautailijoita ja suksimiehiä

Porukka koostuu lautailijoista, suksijäbistä, kuvaajista ja sit on yks sellanen musatyyppi joka tuo meille mankan sekä jotai hyvää musaa ku ollaa laskee. Tietenkin on myös toi virallinen kannustusjoukko. Crewi on pääosin Espoosta ja Kauniaisista, mutta edustajia löytyy myös Jyväskylästä. Laskijat ovat eritasoisia. Osa on laskenut viisi vuotta ja toiset vasta ensimmästä vuottaan.

Porukka on kisahenkistä ja täysillä messissä. Laskemisessa hauskuus on kuitenkin tärkeintä. Mäessä meininki lähtee yleensä käsistä ja muuttuu todella levottomaksi. Propseja lähetetään hyvästä tiimihengestä.

Tiimi kiittää kaikkia laskijoitaan, kuvajiaan jne. Lisäksi suositellaan tsekkaamaan tuleva traileri samoilta sivuilta. Se on viittä vaille valmis. Pysy tarkkana!Eppu Lindqvist 26.02.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Heinähattu Mikseri.net
» Redbullbigair.com