Ohita navigointi

Break SM-04 The Ultimate B-boy Jam

Finnish hip hop 20th anniversary! BTB-Productions© present
Nyt on aika juhlia hip hop:in 20-vuotista olemassaoloa Suomessa!


Tapahtuma

Lauantaina 09.10.2004 Gloriassa kello 17-22 (sallittu).
Liput 10 euroa. Ennakko Tiketti 11,20 euroa(lippuja rajoitetusti).
Kisat järjestetään kansainvälisten arvotuomareiden ja b-boy tyylien mukaan. Tapahtumassa on viisi eri kilpailu sarjaa; b-boy, b-girl ja Freestyle(popping, locking, electric bogaloo, ticking,yms.) 1vs1 battlet. Ryhmillä(Crew) on esitys(showcase) +battlet.
Tänä vuonna järjestetään ensi kertaa alle 16-vuotiaiden sarja, jossa palkitaan paras nuori ja lupaavin nuori breaktanssija.
Tapahtumassa todistetaan old school b-boy battle Electro Dynamics vs. J13+Steps. Ringissä tullaan näkemään yllätys nimiä "way back from the good old days".
Tuomaristossa on alan todellisia uran uurtajia Swift Rock(GER), Speedy(GER) ja Jesse13(FIN) kaikki ovat tanssineet break-tanssia yli 20 vuotta.
Juontajina toimivat Suomen hip hop tähdet "Elastinen" (FIN) ja CMatrix (USA).
Dj:nä toimii kotipoika Tibbz ja hänen aisaparinaan breikkejä pyörittää myös b-boyna tunnettu Blazerawk
Tapahtumaan ei ole ikärajaa ja tanssiringit on helppo muodostaa kunnon lattialla.
On tullut aika jälleen ratkoa paremmuus tanssilatialla. Kuka hallitsee lattiaa?

After party
Kello:22-03 ( -k18-). Liput 10euroa ovelta. Ennakkoon tiketistä 11,20 euroa.

Esiintyjät


KILLA KELA's SPITKINGDOM SOUNDSYSTEM (UK)
Illan pääesiintyjä on Killa Kela tunnettu beat box virtuoosi, joka kutsuu itseään mielumminkin multivocalistiksi. Hänen surakseen lavalle nousevat MC Trip ja DJ Skelektrik. Hip hop kulttuurin viidenneksi elementiksikin kutsuttu beat boxin saa vihdoinkin arvoisensa kunnian esittäytyä Suomessa mielet räjäyttävällä showlla.

Kapasiteettiyksikkö (FIN)

Illan DJ on Anonymous(FIN) jonka mahtavat biitit rockkaavat koko illan.

Workshop ja keskustelu paneeli 7.-8.10.04 @Gloria

Workshop teemana History of b-boying and styles Swift Rock and Speedy opettavat break-tanssi liikkeitä ja niiden nimiä. Tarkoituksena on käydä tyylejä ja tanssi tekniikoita läpi viimeisen 20 vuoden ajanjaksolta. Worksop vedetään läpi torstaina ja perjantaina kello 18-20.
Avoin paneelikeskustelu kaikille perjantaina 8.10.2004 heti workshopin päätyttä. Keskustelua hip hop kulttuurista, breaktanssista, tyylistä yms.

Laji ja tapahtuma

Hip hop on nykyään Suomen nuorisokulttuureista se suurin ja suosituin. Sen yksi neljästä peruselementistä on breakdance, joka elää huikeaa kolmannen aallon tulemisen sitten vuoden 1984.

Suomen katutanssikulttuuri on otsikoissa ja parrasvaloissa ympäri maailman. Suomen naistanssijat edustavat alan huippua, siitä on todisteena Break SM 02 kisan b-girl soolojen ykkösen Lisa Ahlström:n (Kick musikaali) ja vuoden 03 ykkösen Taija Hinkkasen (Flow-Mo) sijoittuminen amerikkalaisessa Lords of the Floor parikilpailussa, jossa tytöt sijoittuivat 138 parista 16 parhaan joukkoon ainoina naistanssijoina.
B-boy Jussi Sirviö valittiin Tanskan 2 The Beat kilpailun sekä Scandinavian Super Jam tapahtuman parhaaksi individuaaliksi breikkariksi. Lisäksi Jussi Sirviö, Jani Salonen sekä Denis Nylund voittivat Scandinavian B-boy Masters kilpailun ensimmäisen sijan Västerås:ssa.

breakdancesm.net

Katso viimevuoden tapahtuman kuvat ja video clipsit osoitteessa http://www.breakdancesm.net.
Kohderyhmämme ovat 10-35 -vuotiaat edelläkävijänuoret, jotka seuraavat tiiviisti "Lifestyle" muotia ja Hip Hop kulttuurin eri tyylisuuntia. Järjestäjien referensseinä mm. Super Jam tapahtuman Break / Hip Hop osuus2002 huhtikuussa Hartwall Areenalla. The Ultimate B-boy Jam / Break SM 2002 järjestettiin Vanhalla Yo- talolla ja vuonna 2003 ulttuuriareena Gloriassa.
Breakdance on väkivallaton tapa kilpailla tanssilattialla paremmuudesta. Laji vaatii hyvän fyysisen kunnon, voimaa, notkeutta, koordinaatiota ja ennen kaikkea rytmitajua. On hyvä muistaa, että B-boying on elämäntapa, jonka perusajatus on itsensä kehittäminen ja muiden ihmisten hyväksyminen omana itsenään. Tapahtumamme perusteema on ei rasistinen ja väkivallaton ympäristö.

Free Your Mind mukana

Tapahtumasta tulossa reportaasi kuvien kera.Free Your Mind toimitus 24.09.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» breakdancesm.net
» http://www.taukojalka.com

Breakdance SM -04

»Breakdance SM -04 etusivu
»Ennakko