Ohita navigointi

Baby Dough

Baby Dough

Baby Dough on Circo Aereon uuden sirkuksen, tanssin ja musiikin ilmaisukeinoja yhdistävä teos. Esityksessä liutaan eri ilmaisumuotojen välillä. Esitys on nähty aiemmin mm. Italiassa ja Tukholmassa.

Rinnakkaisia näkökulmia
Baby Dough:ssa nykytanssi ja jongleeraus sulautuvat toisiinsa, rummunpäristykset vaihtuvat hiphop-rytmiksi, kabareesta hypätään performanssiin. Baby Dough:ssa jonglööri, muusikko ja tanssija leikkivät painovoimalla ja ympäristöllään. Luovat illuusiota ja synnyttävät jatkuvan vuorovaikutussuhteen kehojen, musiikin ja eloon heräävien esineiden välille.

Laaja musiikki skaala
Yhden miehen, Markus Lahtisen, orkesterissa kuuluu laaja vaikutteiden kirjo elektrosta sirkusmusiikkiin. Esityksen ääniraita rakentuu kerros kerrokselta esitystilanteessa käyttäen useita eri instrumentteja ja elektronista "luuppilaitetta".

Uutta sirkusta
Baby Dough on Circus Aereon show. Ryhmä tekee esityksissään yhteistyötä muiden taiteenalojen kanssa. Tällä hetkellä ryhmässä työskentelee sirkustaitelijoiden lisäksi nykytanssin ja musiikin edustajia. Circus Aereon päämääränä on luoda uutta sirkusilmaisua sirkuksen perinteestä käsin. Sirkusilmaisun kehollisuutta herkennetään yli pelkän suorittamisen. Uudessa sirkuksessa sirkusmaailman taianomainen ilmapiiri välittyy jopa vahvemmin kuin perinteisessä sirkuksessa.

Baby Dough on Maksim Komaron (jonglööri), Markus Lehtisen (muusikko), Sanna Silvennoisen (tanssi) muovaama esitys.

Esityspäivät Huima - uuden sirkuksen festivaalilla:

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1
Pannuhalli

Ti 10.2. Klo 19 Baby Dough ja Häkki
Ke 11.2. klo 19 Baby Dough ja Häkki

Esitys sopii kaikenikäiselle yleisölle

Liput 10-26 euroa. Lippupalvelusta puh. 0600-10-800
tai tuntia ennen ovelta.

Seuraavilla liikenneyhteyksillä pääsee:
Raitiovaunu 8, metro Ruoholahti, bussit: 15, 20, 21, 65a, 66aLaura Mielityinen, kuvaaja: Heli Sorjonen 09.02.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Huima-festivaalien infosivut
» Kaapelitehdas