Ohita navigointi

VitsitLassilan nuorisotalon lehtimies- ja lehtinaiskurssin kirjoitussatoa 10-14.6.2002 Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen, Lassilan nuorisotalon, järjestämälle kesäakatemian lehtimies ja lehtinaiskurssille osallistui kahden viikon aikana kymmenen lasta ja nuorta.

Eräs Poika tuijotteli Myymälä Konditorian ikkunaan ja kysyi myyjältä onko teillä Kurkkukakkua? Myyjä vastasi ei ole. Poika kysyi samaa seuraavana päivänä. Kun poika kysyi vielä sitä seuraavaa päivää seuraavana päivänä myyjä kyllästyi poikaan ja sanoi on meillä kurkku kakkua. Poika onpa huono juttu sillä minä en pidä kurkkukakusta.
Hanna kädentaitojen kurrssin ohjaaja

Pikku Kalle meni kauppaan ja kysyi onko teillä sinisiä ilmapalloja, myyjä vastasi ei ole mutta leikitään että punainen pallo on Sininen..Pikku Kalle lähti punaisen pallon kanssa kotiin. Myyjä huusi hänelle sinun pitää maksaa se pallo. Pikku Kalle vastasi leikitään että minä maksoin
Minna 7 vuotta

Oppilas kysyi opettajalta. Voitko rangaista minua jos en ole tehnyt mitään. Opettaja sanoi en tietenkään. Oppilas sanoi hyvä sillä en ole tehnyt läksyjä.

Hieno nainen käveli tiellä ja kohtasi sian joka söi ruokaansa kaukalosta. - Hyi! , nainen sanoi. -Sinähän syöt kuin sika. -Minähän olen sika, sika sanoi

Pikku Kalle meni kauppaan se osti sieltä kurkun, maksaa ja
kotiin lähdettyään pikku Kalle jäi auton alle kuski kysyi häneltä: mitä sinulle kävi pikku Kalle vastasi: kurkku katkesi ja maksa hajosi!

Tohtori, vaimoni luulee olevansa moottoripyörä. Ässä vähän pillereitä. Näillä hän paranee varmasti. Millä minä sitten ajan kotiin?

-Aku setä, potkaisin tänään vahingossa yhtä tätiä nilkkaan. -Noh, pyysit kai anteeksi, Tupu.
-Totta kai, ja sitten täti antoi minulle markan, kun olin niin hyvätapainen.
-Huomasit kai kiittää markasta?
-Ei kun minä potkaisin toiseenkin nilkkaan.

Aku ja Iines olivat tansseissa, ja joku kömpelö mies tuli hakemaan Iinestä tanssiin. -Kylläpä neiti tanssii hyvin, tokaisi mies hetken kuluttua.
-Kunpa voisin sanoa teistä samaa, tiuskaisi Iines.
-Valehdelkaa kuten minäkin.

Mies kysyi naiselta:

Oletko sinä joulupukki? En! Oletko sinä joulupukki?

En! Oletko sinä joulupukki? En! Oletko sinä joulupukki?
Olen minä ja minun isoäitinikin on joulupukki ja minun isoäitinikin on joulupukki ja minun koko sukuni on
täynnä joulupukkeja. (Juho 7.v.)

Mitä varten blondi ei hyppää järveen?
Koska se luuli että järvessä oli hai.

Mitä varten blondivitsit ovat niin lyhyitä?
Että miehet muistaisivat ne ulkoa.Lassilan nuorisotalon lehtimies- ja lehtinaiskurssi 18.06.02
tuomo.lahtivirta@nk.hel.fi

Katso myös
» Kesätapahtumia
» Lähetä Free Your Mind -postikortti