Ohita navigointi

Minä, sinä - yhdessä videokilpailu

Kilpailu on tarkoitettu alle 25-vuotiaille yksittäisille henkilöille ja ryhmille. Osallistujien tulee toteuttaa alle 5 minuutin mittainen video, joka käsittelee rasismia. Työryhmän kokoa ei ole rajoitettu. Käytä omaa tyyliäsi ja keinoja - tärkeintä on että viestisi menee perille!

Ohjeet
Osallistujat vastaavat siitä, että teoksessa kunnioitetaan tekijänoikeuksia, tavaramerkkioikeuksia jne. (eli ettei käytetä aineistoa, kuvia, musiikkia tms., johon ei ole käyttöoikeutta).

Osallistu lähettämällä teoksesi ja yhteystietosi osoitteeseen: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertin katu 12, 00120 Helsinki. (Katso tarkemmin kilpailun säännöt osoitteesta http://www.rasmus.fi/videokilpailu).

Videon tulee olla mielellään S-VHS-tasoa (tai miniDV), mutta myös VHS-tasoiset videot kelpaavat. Älä käytä levyttäneiden artistien / Teoston alaista musiikkia, sillä se estää videon julkisen esittämisen. Lähetä videosi 1.3.2004 mennessä.

Raati
Nuorten videokilpailussa teoksen sisältö on yhtä tärkeä kuin tekninen toteutus. Raati valitsee omat suosikkinsa ja antaa palautetta palkituille teoksille. Raatiin kuuluu visuaalisen alan ammattilaisia, muusikkoja ja muita asianharrastajia.

Palkinnot
Kilpailun parhaat videot palkitaan tuotepalkinnoin, sekä esitetään ”Musicians against racism” –konsertissa 21.3.2004 Kulttuuriareena Gloriassa, Helsingissä. Konsertti on osa YK:n rasismin vastaisen päivän tapahtumaa.

Säännöt
1.Kilpailun järjestää Rasismin ja muukalaispelon vastainen Rasmus-verkosto ja Kulttuuriareena Gloria.

2.Osallistumalla kilpailuun tekijät sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä.

3.Kilpailuun voi osallistua ohjeiden mukaisella teoksella. Kilpailun raati valitsee kaikista lähetetyistä teoksista erityismaininnoin palkittavat teokset.

4.Kilpailuun osallistuvat teokset on lähetettävä kilpailun järjestäjälle viimeistään 1.3.2004
mennessä osoitteeseen: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki. Liitteenä on lähettävä ilmoittautumislomake yhteystietoineen ja allekirjoitettuna. Lähetettyjä töitä ei palauteta.

Videon formaatin tulee olla mielellään S-VHS-tasoa (tai MiniDV), mutta myös VHS-tasoiset videot kelpaavat.

5. Kilpailuun osallistuva tekijä vastaa siitä, ettei kilpailuun lähetetty teos loukkaa kolmannen tekijänoikeutta, tavaramerkkioikeutta tai muuta immateriaalioikeutta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansien osapuolien vaatimuksista, jotka johtuvat teokseen sisältyvän materiaalin sopimuksen vastaisesta käytöstä, kopioinnista, muuttamisesta tai muusta vastaavasta syystä. Lähettäjä (tekijä) vastaa siitä, että lähetettyyn teokseen liittyvät tekijänoikeudet ovat hänen luovutettavissaan.

6. Kilpailuun osallistuva tekijä luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden julkisesti esittää ja näyttää videoteosta tai teoksen osaa erilaisissa tapahtumissa.

Lähetä videon yhteydessä:
OSALLISTUJAN JA TEOKSEN TIEDOT
Osanottajan / ryhmän nimi :
Ryhmän jäsenet:
Teoksen nimi, teoksen kesto ja teoksen muoto:
Yhteyshenkilön tiedot (sähköposti, puhelin, postiosoite):

Lisätiedot:
eirasismia@lycos.comKulttuuriareena Gloria 03.12.03
gloria@nk.hel.fi

Katso myös
» Minä, sinä - yhdessä kotisivut
» http://www.digivideo.org