Ohita navigointi

Superjam 2002 - Esittely

Superjam Skeitti-festivaaleille 26.-27.4.2002 on haalittu menoa niin punkista räppiin kuin breikistä pyöräilyyn. Tapahtumapaikkana skulaa Hartwall Areena, joka on pohjoismaiden suurimpia tapahtumapaikkoja. Taitoilua nähdään streetillä ja yhdessä maailman suurimmista verteistä.


Free Your Mind -Superjam kuvia


Lajeina häppeningissä toimivat streetti- ja verttisk8, BMX-pyöräily ja breikkaus. Skeitillä tehdään isoo ilmaa ja parhaita temppuja. Skabataan vertin mestaruudesta ja katujen kuninkuudesta.

Isot nimet ympäri maailmaa on haalittu edustamaan lajejaan. Kohtaamaan vertissä pääsee suomen vanhankoulunedustaja rad-Mike, nimeä kahminut Kärä ja maailman areenojen kuuluisuudet huippuinaan pappaikään ehtinyt Nicky Guerrero, McTwist mies Olsson ja Ranskan Terence Bougdour. Suomalaisia kadun kärki nimiä ovat ehdottomasti veljekset Salo, Harri Puupponen ja A. Fräki. Lisäksi street-skeitteuksessa herkutellaan vielä maailmaa kiertämään lähtevällä Osiris tiimillä, joka on koottu taaskin maailman huipuista kuten Ed Dominic ja Mark De Lellis.

Musiikkipuolella yleisöä viihdyttävät niin kotimaiset, kuin ulkomaisetkin artistit. Lauantai-päivän nimiksi voisi mainita Redraman, Runosielut ja ehdoton NYCin vanhan koulun edustaja Kurtis Blow. Tiukkaa riimittelyä lauantaille ja perjantaille punkin räimettä, josta vastaavat mm. KMA ja Jacks Of All Trades.

Lauantai viihdykkeenä tanssaavat myös breikkaajat. High Voltage ja JKL:n Mid Point Rockers ryhmän edustajat pistävät raajat pyörimään. Naistanssijoita edustaa yksinään Teflon. Ulkomaita edustavat Atomic B-Boys, Moves Per Minute ja Natural Effects. Ulkomaan konkarit tulevat läheltä Ruottista, Tanskasta ja Norjasta. Pohjoismaat ovat siis tälläpuolella vahvasti edustettuina.

Pyöräilijät ovat edustettuina pienellä, mutta kovalla ryhmällä. Heitä on viisi jäbää, jotka kaikki hipovat tällä hetkellä maailman huippua. Kuoppa, Ots, Grönlund, Haakana ja Kuusisto esittelevät taitojaan flätillä, streetillä ja rampeissa.Free Your Mind -Superjam kuviaFree Your Mind Superjam -team 26.04.02
saija@meitsi.net, antti@supafly.net

Katso myös
» Red Bull City Flight 2002
» Superjam
Jutut
» Index
» Esittely
» Amatöörejä ja ammattilaisia
» Epätrendikkyys on trendikästä?
Kuvagalleriat
Perjantai 26.04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Lauantai 27.04.

1 2