Ohita navigointi

Suomen suurin vertti-ramppi Helsinkiin

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus vastaa nuorten skeittareiden haasteeseen saada iso ramppi kaupunkiin.

Uuden vertti-rampin avajaiset pidetään Töölönlahdella, Auroran kentän kupeessa keskiviikkona 3.9. klo 17.30 juhlallisissa merkeissä, kun käyttöön vihitään Helsingin, kenties jopa Suomen suurin vertti-ramppi. Samaa kokoluokkaa olevia ramppeja on Suomessa tämän lisäksi vain yksi, Tampereella. Rampin mitat ovat: leveys 9 m ja korkeus 4 m.

Avajaistilaisuuden ohjelma
klo 17.30 - n. 19

Nauhan leikkaaminen ja avajaispuhe:
nuorisotoimenjohtaja Lasse Siurala ja
temppupyöräilijä, hankkeen puuhamies Toomas Ots

Skeittareiden ja bmx-pyöräilijöiden näytöksiä musiikin tahdissa, musiikista vastaa Dj Aqustiikka

Hernekeitto- ja popcorn -tarjoilu

Paikalla Nuorisobussi

Tilaisuuden ohjelman jälkeen ramppi on vapaa skeittareille
klo 21 asti.

Hankkeen kulku
Alan harrastajien taholta on jo monen vuoden ajan toivottu Helsinkiin isoa ramppia. Erityisesti sitä ovat toivoneet temppupyöräilijät, mutta myös taitavat skeittarit. Nuorisoasiainkeskuksen tavoitteena on vastata tähän nuorilta tulleeseen toiveeseen.

Kaupungin eri hallintokuntien välisen yhteistyön tuloksena, paikka isolle rampille löytyi lopulta keskeltä Helsinkiä, Töölönlahden puistosta. Lupa on voimassa toistaiseksi. Ramppi on ollut pystyssä Töölönlahden puistossa elokuun puolivälistä lähtien.

Nuorisoasiainkeskus on varannut rampille määrärahat tämän vuoden nuorisopuistohankkeille suunnatusta potista. Rakentamisesta järjestettiin urakkakilpailu, jonka perusteella rakentajaksi valittiin Vepe Oy Peltonen. Alan harrastajien asiantuntemus oli urakoitsijan käytettävissä niin rampin suunnittelun kuin rakentamisenkin aikana.

Ramppi avoinna harrastajille klo 7-21
Ramppi on kaikkien harrastajien käytettävissä. Toiminta-aika on kaupungin järjestyssäännön mukaisesti klo 7-21. Käyttörajoituksia rampille on sellaisten alueella järjestettävien tilaisuuksien aikana, joita rampin käytöstä aiheutuva melu häiritsee. Tällaisten tilaisuuksien ajaksi ramppi suljetaan kettingillä.

Vastuuhallintokunta on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus yhteistyökumppaninaan rakennusviraston viherosasto, joka vastaa alueen jätehuollosta.Lehdistötiedote 28.08.03 Päivitetty 03.09.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Kuvagalleria avajaisista
» Skate SM 2003 Free Your Mindissa

Skeittaus Free Your Mindissa

Kontulan skeittihalli
» Kontula WebTv - Live!
» Tyttöjen vuoro
» Minipooli
» Kontulassa skeitataan viidettä vuotta
Skeittipaikat
» Kaivarin parkki
» Vertin avajaiset
Skeittitapahtumat
» Skate SM 2004
» ProSkate 2004
» Skate SM 2003
» ProSkate 2003
Skeittileffoja
» Kuurot skeittarit
» Hello
» Ponimiähet
» FAST Crew
» Zakin ohjaus
» Erhe