Ohita navigointi

Skate SM 2003 - Finaalit Sunnuntaina 24.8

Skate SM 2003

Parhaimmat siis jättivät amatöörit nuolemaan näppejään lauantaisen karsintasession jälkeen. Taso oli kovempaa ja kilpailijat joutuivat ottamaan kovemman luokan riskejä, sillä skedeyksen taso on suomalaiseen tapaan huipputasoista.

Loukkaantumisilta ei tälläkään kertaa vältytty. Paria poikkeusta lukuunottamatta ei tapahtunut mitään vakavampaa.

Finaalit käytiin vanhalla kahden runin per skedeejä - systeemillä. Fiilis oli jo alaikäisten sarjojen aikana hyvällä mallilla. Avointen viimeisissä runeissa alkoi olla jo alkukantainen meininki. Kaikilla näytti olevan erittäin hauskaa ja sunnuntain kiitettävän kokoinen yleisö oli taatusti tyytyväinen. Tuloksena oli taas menestyksekäs, viihdyttävä ja hyvin järjestetty tapahtuma.

Sarjoista:
Alle 12 vuotiaat: Naperot yllättivät täydellisesti. Vaikka ei jalan korkuisista naperoista ei niin paljoa ilmaa irronnut, ei muutamalta irronut yhtäkään mokaa.

13-15 vuotiaat: Huippuskedeystä suomalaisnuorilta. Suuri osallistujamäärä kyllä pääsi yllättämään. Jopa 40 heattia!

16-17 vuotiaat: Jo kokeneemmat konkarit kisasivat toisiaan vastaan armotta. Joukosta vilahti pari trikkiä, joista monet ammattilaisetkin haaveilevat.

Avoin sarja: Kaikille sallittu. Osaa ottivat kaiken ikäiset, pääasiassa jo sponsoroidut skedetaiturit. Ylivoimaisesti finaaleiden tasaväkisin sarja.Free Your Mind Skate SM 2003 - team 24.08.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Skatesm.net
» Proskate 2003 Free Your Mindissa

Skate SM 2003

» Index - Etusivu
» Sunnuntai - Finaalit
» Lauantai - Karsinnat
» Perjantai - Harjoitukset
» Tulokset
» Finalistit
» Ennakko
Kuvagalleriat:
Harjoitukset

1 2

Karsinnat

1 2 3

Finaalit

1 2 3 4 5 6 7