Ohita navigointi

SitraFest herätti Kannelmäen Sitratorin eloon 16. syyskuuta

SitraFest sai alkunsa nuorten ideasta. Kannelmäen nuoret olivat sitä mieltä että olisi kiva saada jotain piristämään muuten niin tylsää Sitratoria. Seitsemäntoistavuotias Toni Säteri mietti asiaa ja näin syntyi viime vuonna ensimmäistä kertaa pidetty SitraFest.

Niin myös tänä vuonna Kannelmäen nuorisotalolla järjestimme nuorten kanssa SitraFestin. Aamulla rakensimme torille esiintymislavan ja yhdelta ensimmäiset musikaaliset nuoret pääsivät soittamaan bändiensä kanssa. Rock-bändit `Flop´ ja `Frozen´ saivat yleisön innostumaan jatanssimaan. Tyttöbändi `Barock´ oli myös viime vuonna mukana ja niintänä vuonnakin. He olivat tosiaan menestys!


Ceebrolistics

Ilmapalloistaja taiteen perusopetuksen ryhmän katumaalauksesta sai Sitratori värikkään ilmeen. Nuoret torilla tekivät kasvomaalauksia ja hennamaalausta. Sisätiloissa kirpputorilla menivät hyvin tavarat kauppaksi.

Kello kolme alkoi Hip-Hop ohjelma, missä esiintyivät eri räppärit, mc:t, dj:t ja breikkarit. He olivat aivan loistavia. Torilla kaksi nuorta tekivät Graffitti-maalauksia ja ohjelman lopussa kaikki saivat tilaisuuden räppätä open-micillä lavalla.

Päivä oli kiva, ilma oli hieno ja esiintyjät olivat loistavia. Nuoria väsytti kovan urakan jälkeen, mutta kyllähän SitraFest oli sen arvoinen.

Kiittämme kaikkia nuoria, esiintyjiä ja erikoisesti Jussi Heleniusta avusta! Ja niin myös SPR:n Kaarelan osasto, Kannelmäen nuorisotalon yökahvilan vapaaehtoiset, Kanneltalo, Non-Fighting Generation ja Kulttuuriyksikkö ihanasta päivästä!

Hyvää syksyä kaikille ja terveisiä Kannelmäen nuorisotalolta!Kannelmäen nuorisotalo 24.09.01
kannelmaki@kannel.pp.fi

Katso myös
» Sitratorin ensimmäiseen kuvagalleriaan
» Roihuvuoren vesitorni uuteen kuosiin