Ohita navigointi

RBCF - Lumilautailutapahtumassa koettua

Kameramies paleli
Aina mies. Tässä tapauksessa kuitenkin tyttö, Riikka, paleli ihmismeren keskellä. Kameramiehellä on pääosin paikallaan seisova asento. "Olis kyllä voinu olla paksummat hanskat myös", arveli Riikka. "Olin yli puoli tuntia yhteen mittaan kameran varressa ja loppuvaiheessa en kyennyt enää keskittymään selostuksiin, odotin vain, että joku tulee alas". Riikka sanaili, ettei huomannut kylmyyttä kuin vasta vaihtovaiheessa, sillä lautailijoiden huimien hyppyjen kuvaaminen ja seuraaminen on "mahtava on liian tavanomainen, se ei ole kuvaava". Ehkä ne jollain "tavalla käsittämättömiä".


Jotain hämärää ilmassa


Heikki on makein
Nuoret toimittajanaiset. Jippii tyttöjä! Heikki on Jasminan ja Minnan suosikki. "Heikillä on hieno asenne", sanoo Jasmina. "Hän uskaltaa erottua joukosta ja ei ollut yhtään pettynyt vaikka oli olympialaisissa seitsemäs. Osaa suhtautua oikein eikä oikein halua olla julkisuudessa", sanovat tytöt lähes yhdestä suusta. He ovat selvästi haastatelleet yhdessä.

Ihan jees
"Mä painoin recnappulaa", sanoo Julle nuorisobussin oven suussa. Julle on haastattellut ihmisiä, lähinnä yleisöä ja olen hölötellyt juttua nauhalla tunnelmista ja tapahtumista. Julle vaihtaa just mikin ja lähtee vauhdilla jatkamaan jutun tekoa. Riikka lähtee mukaan ja kysymys kuuluu "onko tuolla pressivessa?"

Naamasta lähikuvaa
"Jääkää kameran kanssa roikkumaan naamoihin", ohjastaa Saija Akkea ja Villeä. "Heppupentti on siisti, kovin jätkä", sanoo Akke. "Se on kunkku lumilautailussa", hän jatkaa. Villen mukaan kamera alkaa olla aika täynnä matskua ja "ilma on aika vilpoinen, mutta muuten homma on ihan jees".

Tosi kivan hyvin
Otsikon lausunto tulee Jarkolta, nuorisotyöntekijältä, joka toimii nuorisobussin "isäntänä". Juuri nyt hän kehuu tyttöjä. Hehän saivat jutun Heikki Sorsalta. Jarkko osaa hehkuttaa. Jarkko antoi takkinsa Röllille, joka palelee korkeuksissa. Rölli kuvaa lautailijoita 14 metrin korkeudessa.Free Your Mind RBCF -team 16.03.02
saija@meitsi.net, antti@supafly.net

Katso myös
» nolla.net - Lautamiesten koti
» http://www.redbullcityflight.com
Jutut

» RBCF Index Videoikoni
» Laskijalista
» Free Your Mindin ennakko juttu tapahtumasta Videoikoni
» Heikki Sorsan haastattelu
» Tapahtumassa koettua
» Nuorin lautailija Ettala seitsemänneksi
» Nuorten median toimittajat lumilautailemassa
» Snoukka - Suomi - Sanasto
» Suomen suurin urheilutapahtuma
» Tulokset

Kuvagalleriat

Riston galleria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16