Ohita navigointi

RBCF - Nuorten median toimittajat lumilautailemassa


Ville spottailee
Lauantai-iltapäivällä kolahti tasaisin väliajoin Nuorten mediakeskuksen ovi. Red Bull City Flightiin lähtevät toimittajanalut kokoontuivat laatimaan suunnitelmaa illaan juttujen toimittamisesta.

Jullen ja Saijan oiva materiaali edellisen päivän tiedotustilaisuudesta Palacen katolta ja lumilautarakennelmien keskeltä toimi oivana virittäjänä. Ja kyseessähän oli liikkuvaa kuvaa, joka heijastettiin hattutehtaan screenille.

Hommat sovittiin sopuisasti. Jengi sopi kuka kuvaa ylhäällä - kuka uskaltaa - kuka kuvaa alhaalta. Kirjoittajat laativat juttuideaa ja stillkamerat laitettiin valmiuskuntoon.

Nuorisobussista toimitus
Nuorisoasiainkeskuksen bussi on mainio toimituksen paikka. Läppäri saatiin viritettyä kirjoittamista ja kuvien käsittelyä varten. Bussissa on hyvä lämmitellä ja juoda kahvia. Pitäisikön bussi virittää kokonaan nuorten median käyttöön?

Heikki Sorsaa hihasta kiinni
Pitkään ei nokka tuhissut, kun kirjoittajaryhmä Jasmina ja Minna vetivät lumilautailun huippua Heikki Sorsaa hihasta. Tytöt saivat Heikin kanssa aikaan turinatuokion, joka on nähtävissä näillä sivuilla. Matias avusti tyttöjä ja kirjoitti jutun kasaan.

Jullella ja Riikalla kameroineen oli ainakin alussa vaikea saada haastateltavia. Bändin haastattelun saaminen on kiven alla. Saas nähdä.

Seikkailua starojen joukossa
Suuren kiitoksen ansaitsee järjestäjät. He suhtautuivat erittäin myönteisesti nuoriin toimittajiin. Viisitoista pressikorttia mahdollisti yhtä monelle nuorelle mahdollisuuden pyöriä suurten starojen joukossa tekemässä juttua ja piipahtaa pressille tarkoitetussa ruokailupisteessä popsimassa intialaistyyppistä kanaa ja riisiä. Lämmin mehukin maistuu hyvälle, sillä auringon laskiessa kylmää hiipi toimittajien luihin ja ytimiin.

Hyvä yleisö ja paljon
Koko kauppatori on aivan tukossa. Tässä vaiheessa kisojen alkaessa jengiä on valunut tuhansia ja taas tuhansia paikalle. Lumilautailu tuntuu kiinnostavan. Nuoret toimittajat kiertävät yleisön joukossa ja keräävät yleisön kommentteja. Ahdasta siellä kuulema on. Tällä hetkellä yksi suuri huoli on intiimeistä tarpeista. Missä vessa?Free Your Mind RBCF -team 16.03.02
saija@meitsi.net, antti@supafly.net

Katso myös
» nolla.net - Lautamiesten koti
» http://www.redbullcityflight.com
Jutut

» RBCF Index Videoikoni
» Laskijalista
» Free Your Mindin ennakko juttu tapahtumasta Videoikoni
» Heikki Sorsan haastattelu
» Tapahtumassa koettua
» Nuorin lautailija Ettala seitsemänneksi
» Nuorten median toimittajat lumilautailemassa
» Snoukka - Suomi - Sanasto
» Suomen suurin urheilutapahtuma
» Tulokset

Kuvagalleriat

Riston galleria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16