Ohita navigointi

RBCF - Suomen suurin urheilutapahtuma


Suomen suurin urheilutapahtuma Red Bull City Flight oli katsojien ja kilpailijoiden yhteinen juhla.

Red Bull City Flight täytti tänään Helsingin Kauppatorin ääriään myöten, kun yli 35 000 katsojaa saapui seuraamaan lumilautailijoiden ja new school-hiihtäjien loistavia suorituksia. Parin asteen pikkupakkanen ja lähes tyyni sää varmistivat loistavat olosuhteet niin kilpailijoille kuin katsojillekin Tämän vuoden suurin urheilutapahtuma Red Bull City Flight oli loistava urheilujuhla, jossa huippujännittävästä kilpailusta ja upeista suorituksista nautittivat hymyssä suin niin kilpailijat kuin katsojatkin.

Katsojat ja kilpailijat loivat yhdessä upean tunnelman
Red Bull City Flight'n ehdottomia tähtiä olivat kilpailijat, jotka järjestivät katsojille upean näytöksen taidoistaan. Katsojien huutomyrsky siivitti lumilautailijoita ja new school-suksimiehiä toinen toistaan parempiin suorituksiin. Illan hämärtyessä yleisö ja huimaavan korkeita hyppyjä esittäneet kilpailijat sulautuivat yhdeksi saumattomaksi, energiseksi kokonaisuudeksi ja loivat torille uskomattoman hienon tunnelman.

Yleisömäärä ylitti odotukset
Red Bull City Flight:n yleisömäärä ylitti kaikki odotukset. Väkeä oli runsaasti jo iltapäivän harjoituksissa, ja illan koittaessa Kauppatori ratkeili liitoksissaan yli 35 000 katsojan kannustaessa kilpailijoita. Pohjoisesplanadi suljettiin tapahtuman ajaksi ennakkoon väliltä Katariinankatu-Mariankatu. Suuren yleisömäärän vuoksi poliisi sulki lopulta Pohjoisesplanadin aina Fabianinkadulle asti.RBCF -lehdistötiedote Kuvat: Free Your Mind RBCF -team 16.03.02
saija@meitsi.net, antti@supafly.net

Katso myös
» nolla.net - Lautamiesten koti
» http://www.redbullcityflight.com
Jutut

» RBCF Index Videoikoni
» Laskijalista
» Free Your Mindin ennakko juttu tapahtumasta Videoikoni
» Heikki Sorsan haastattelu
» Tapahtumassa koettua
» Nuorin lautailija Ettala seitsemänneksi
» Nuorten median toimittajat lumilautailemassa
» Snoukka - Suomi - Sanasto
» Suomen suurin urheilutapahtuma
» Tulokset

Kuvagalleriat

Riston galleria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16