Ohita navigointi

Ilmassa odottavan jännittynyt tunnelma

Hattutehtaalla koettiin jälleen historiallisia hetkiä.
Radio Punahatussa soittolista sai väistyä puheohjelmien tieltä 18.3.2003


Eevin ja Martan emännöimä hip hop- henkinen EM show pääsi historian kirjoihin, saamalla kunnian olla Radio Punahatun ensimmäinen virallinen puheohjelma. EM showssa historiallisena, ensimmäisenä biisinä soitettiin Ambizionz- bändin kappale Ambizionz. Odotuksia täynnä oli myös ilma Hattutehtaalla, jossa lähetyksen aikanankin tehtiin radiostudion tekniikkaan vielä viimeisiä heinosäätöjä ja tsekattiin, että puhelinhaastattelu Kleptomaanit- bändin biisintekijän kanssa varmasti onnistuisi. Punahatun ensimmäisessä suorassa puheohjelmassa kuultiin paljon muutakin loistavaa musiikkia sekä suomalaisen rap- scenen kultapoju, PaleFacen haastattelu. Tytöt olivat bonganneet Kalkkilaivan kapteenin naistenpäivän Loiste- tapahtumasta Gloriasta ja jututtaneet herraa mm. 8 Mile leffan tiimoilta, jonka kyseinen artisti on siis ansiokkaasti kääntänyt meidän rakkaalle äidinkielellemme.
Erittäin loistava alku Punahatun ohjelmistolle!

Tiistaisin radio Punahatusta hiphoppia
Ohjelmakarttaan seuraavaksi merkitty Pohjois- Helsingin radioshow ei vielä tänään lähtenyt käyntiin, vaan alkaa virallisesti ensi tiistaina, 25.3. Joten, kun EM shown Eevi ja Martta olivat postuneet radiostudiosta sen valtasi Pipo silmillä- ohjelman juontajat Inni ja Venla. Lisää historiaa tehtiin, kun studioon saapui Punahatun ensimmäinen virallinen live- vieras, MC Moriendi. Moriendi toi mukanaan myös tuoreen promo- levynsä jota ei oltu kuultu vielä missään! Taas yksi merkintä historian kirjojen sivuille! Hip hop- aiheisessa Pipo silmillä -ohjelmassa tullaan jatkossakin soittamaan sellaisia biisejä, joita eivät perinteiset, FM -aalloilla purjehtivat, radiokanavat juurikaan soittolistoilleen ota. Mainstream hip hopin sijasta Inni ja Venla tutustuttavat kuulijansa underground musaan ja vielä monille tuntemattomiin rap -artisteihin. Vaikka pipo onkin silmillä, on Innillä ja Venlalla kuitenkin tarkka katse tulevaisuuteen ja heidän ohjelmassaan päästään kuulemaan uutta, suomalaista, hip hopia ensimmäisenä.
Jos sinulla muuten on aiheeseen liittyvä demo takataskussasi, lähetä se ihmeessä Pipo silmillä- ohjelmaan, niin saat musasi kantautumaan muidenkin korviin.Jeena Laitinen 19.03.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Rap SM 2002
» EM - Show