Ohita navigointi

Hanoi Rocks - ProSkatessa 10.5.2003

Hanoi Rocks index kuva

Real Video

Andy ja Michael haastattelussa. Japania, tulevaa ja mennyttä.

Kesto : 07:28

Hitaat yhteydet | 56 kbps
Nopeat yhteydet | 256 kbps


Andy vanha skedemies kertoo lajin hienouksista.

Kesto : 03:21

Hitaat yhteydet | 56 kbps
Nopeat yhteydet | 256 kbps


Tämän vuoden ProSkate-tapahtuma huipentui lauantai-iltana Hanoi Rocksin keikkaan.

Keikka oli erityinen myös bändille, sillä se oli heidän tähänastisen uransa suurin veto täällä koto-Suomessa. Paikalle oli saapunut niin nuoria kuin vanhempiakin diggareita eri puolilta maailmaa.

Illan aikana lavalla nähtiin naisenergiaa à la Sheidi ja Kana sekä eestiläinen Popstars-bändi Vanilla Ninja. Lavalle astui myös eestiläinen pitkän linjan rockpumppu Terminaator. Jo seitsemän levyä kotimaassaan julkaissut bändi on tulossa myös kesällä keikkailemaan Suomeen.

Hanoit tänne ja heti!
Tunnelma jäähallilla kohosi hurjasti illan mennessä eteenpäin. Kymmenen aikohin pystyi aistimaan suuren odotuksen; Hanoit tänne ja heti! Vain hetkisen itseään odotuttanut bändi aiheutti sähköiskun yleisössä heti lavalle sännättyään. Ihmiset kiljuivat ja ilma väreili. Ensimmäinen kipale, uusimman levyn Obscured, teki selväksi, että nyt alkaa keikka, jota on kannattanut odottaa.

Keikka meni soljuvasti eteenpäin ja, niin kuin yleensä, se tuntui olevan ohi aivan liian nopeasti, vaikka kestikin puolisentoista tuntia. Settilistaan kuului niin uudempia kuin vanhempiakin kappaleita, ja kuultiinpa illalla myös yksi aivan uusi biisi, nimeltään ilmeisesti Bad news. Taxidriverin alussa Lacu hyppäsi rumpujen takaa laulamaan ja päin vastoin Mike siirtyi hetkeksi paukuttamaan kannuja. Mike heitti yleisön tapeltavaksi myös ProSkatessa julkaistun Hanoi Rocks-skeittilaudan, liekö säilynyt yhdessä osassa.

Keikan käännyttyä ehtoopuolelle yleisö vaati äänekkäästi lisää. "Ja vielä kerran: Hanoi Fucking Rocks!" kuulutti Wallu Valpio pariinkin otteeseen. Extrana keikasta julkaistaan live-cd ja pojat saivat platinalevyn Twelve shots on the rocks-albumistaan.

Se oli kaunis. Kauniimpi. Kaunein. Se oli Hanoi Rocks.Free Your Mind Proskate-team 06.05.03
fym@hattu.net

Katso myös
» proskate.com
» Hanoi Rocks

ProSkate 2003

» ProSkate 2003 - Index
» Tapahtumassa koettua
» Tulokset
» ProSkate - Ennakko
» Hanoi Rocks
Kuvat
9.5. 2003

1 2 3 4 5

» Gripin maalausta

10.5. 2003

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hanoi Rocks

1 2 3 4 5 6