Ohita navigointi

Medialeirin päiväkirja - Tiistai 17.06.03

00:01
No niin. Alias ohi. Minä, Niki ja Silja tultiin tasoihin Saijan, Kallen ja Riikan kanssa. Oli kova peli. Nyt alkaa silmät sen verran lepsumaan että voisi mennä nukkumaan, niin sit jaksais vikan yön valvoa. Että sillain.
Onhan meillä käyny sulosia poikia, on luennotkin jaksanu kiinnostaa ;)
Talo on vanha ja äsken suunnattiin spotti kattoon ja järkytyttiin sitä pölyn määrää, en suosittele kenellekään.
Nyt jotta välttäisin novellin. Lopetan tähän.
-esterix

00.04
Hahaa... Me päädyttiin Lindan ja Ninnun kanssa vikoiksi... Aivan loistavaa!! Nyt juuri ei väsytä tekis mieli huutaa ja riehua ja karjua ja kaikkee.... Mutku hiljasuus on ollu jo pari tuntii!! Plääh...
-Sipsu-

00.20
nyt ei saa enää portaissakaan ravata ja pitäis olla hiljaa mut ei se siltä näytä mut nyt saija tuli ja näytti niille taivaanmerkit! tänää vois mennä vähän aikesemmin nukkuu ku eilen.. tänne kirjottaa melkein kaikki kipeit novelleja... no mut... mä meen.. niinkuin aina.. hyvää yötä ja huomentaaaaaa!!!
-Matsku-

1:03
Tyypit hyörii täällä niin että ääni on kovempi kuin päivällä! Tytöt kronksuttelee korttipakkaa ja sanoo, että joku voisi luulla että ne piereskelee! Sain väsättyä Antin fanivideon juuri loppuun!
-HeKa-

01.07
Voi kun väsyttää... Taidan mennä nukkumaan... Tuskin kukaan haluu mun kaa henkevii puhuu... Taas vähän mieli maassa... Mut ihan sama...Hyvää yötä kaikille!!=)
-Sipsu-

01.13
terveppä terve!!! tänään on tiistai!!!!!!!!!!!!!! ei väsytä vaik klo on yli1........ sain just ihanan kukka piirustuksen lindalta.... kiitos!!!!! voi äiti (enpä viitti selittää rujonpii juttuja juttuun jota kaikki lukee) mun kaverit on pamela andersonei ja tissittömii tyyppei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~nukke~

01.22
Pitäs tässä varmaan käydä nukkumaan, mutta ku ei millään huvittais. Ei täällä kyllä mitään tekemistä oo, mutta ku tietää, että uni ei kuitenkaan tuu, niin ei vielä haluais mennä sinne pimeeseen huoneeseen huoneeseen ja tuntee olevansa yksin, ku kaikki muut kuorsaa vieressä. Mä haluaisin pelata neljääkymppiä, mutta ku en muista miten sitä pelataan eikä kukaan muukaan osaa sitä. Se siitä sitte! Kai se pitää lähtee tonne sänkyyn ja YRITTÄÄ nukkuu... :(
-Linda-

02:10
Jee cessi sano mua zobieksi kun seuraan perästä kun haamu ja selitän jotain 8.luokan kemian "vaikeempia" tehtävii...
Huomenna paha kuvauspäivä mutta sen verran on sokeria veressä jo ennestään nii ei taho päästä nuqq.
Olo onkuin hourulasta karannut
-Sauli-

03:31
Auts! päätä särkee ja hinku yskä yllättää kuin salakavalarasvakalajuopuneenavenäjäntinnerilastiin.
Pakko ois vetää kuuteen asti mutta tää menee ittesän kiduttamisen piikkii (mutta eihän mulla ole edes kiduksia).
Hjonnywalker vetää pilvenpiirtäjänkatolla moonwalkkia taivaanmaalaria paremmin ja siksi hän maalaa hjonyn naaman
aivan luumurumulukseksi jonka korvasta lerputtaa keltaista maalia.
-Sauli-

04.55
terve taas.... uni ei maita ja mä en kirjota yhtään omaa matskuu..... kaikki tulee toiste suusta ja kello on 5
~nukke~

04:58
pelattiin korttia keskellä yötä. tämä yö valvotaan. hetken mielijohteesta. kaiken pitäisi aina tapahtua hetken mielijohteesta. toivon vaan ettei valvotettu ketään mölinällämme. toisaalta ne olisi voineet tulla sanomaan jos häiritsee. eli ei kai me häiritty. tai mistä sitä tietää. matti kuiskaa. kaikki kuiskaa. kone hurisee eikä mua väsytä. aika omituinen yö on ollut kyllä. kahvia menee litra aamulla. kutittaa eikä ole kynsiä joilla raapia.
-cecilia-

05:02
ainavaan kirjotetaan peräkkäin... mitä tähän nyt keksisi... ööh.. pelattiin korttia. juotiin vettä. ei mitään muuta.. aika tylsää on ollu ton puol neljän jälkee... sauli kirjottaa vajaan tunnin kuluttuu oskulle... viel 4 tuntii nii sit saa kahvia ja aamiaista!
-Matsku-

06:00
Nii kuka sitä siiten väittikää että ei voi valvoo?!?! TODISTAJIA ON!!
Nii miten se taas menikää haskari olsti? (oskari halsti)
Vois melkee mennä herättää sen pas*iaisen ja näyttää niinkun nääääääääiiiiiiiiiinnnnn pirteetä naamaa =)))) =)
-Sauli-

07.45
hahaa... mä haluun nähä saijan ilmeen ku se näkee meidät neljä tässä "oleskeluhuoneessa". ja taas on kyttääjii.... cessi, nukke ja sauli! aamupala on vasta klo 9.00 ja meil on karmiva nälkä!! nyt päästän nää muut tänne kirjottelee ihan hikisesti...
-Matsku-

07:49
Joo nyt se fintu osku on siellä ja ihmettelee mun "saavutusta" ja bashat ois ha se helppoo muttaku on nääääääääääääs
tullu vähän aijemminkin valvottuuuuuuuuuuUuuUuU (lolx teinix kanax peelox stylex)

08.18
nyt pitäis herätä (siis oikeesti) in real world you know...
jooh äskön hirvee aivastuksen vaivastus mut onnex ohi... huuh... kurkku aivan kuiva.... seuraava huolen aihe..... ruokaa!!!!!!!! nälkä!!!!!!!!
~nukke~
palaveeraamista lattioilla
08:44
Uunot ! Vähän hianoo te ootte valvonu koko yön ja nyt teidän juttu on niin huonoa ja naamat niin väsyneet, että ennen kuin mä olin ees kunnolla heränny niin mä näin että te ootte valvonu. Te ootte kovia. Ei mitenkään henk koht kelleään vaan yleisesti teille kaikille tyhmille jotka on valvonu koko yön.
EIkä siinäkään vielä mitään pahaa oo. Mutta ottakaa huomioon että meillä on vielä kaks päivää jäljellä ku kaikkien pitäis kestää teitä.
Eikä siinäkään vielä mitään pahaa oo. Mutta kun SAULI VALVO KOSKA SE HALUS MACHOILLA OSKULLE !!!!!!!!! TYHMÄ TYHMÄ TYHMÄ. Voi pojat.
Eikä sitten oteta henkilökohtaisesti, vaan luetaan ihan yleisellä tasolla, paitti ehkä Sauli...
-esterix

09:09
Aamupala syöty ja meno vaan pahenee...Tästä tulee vielä piiiiiiiiiitkä päivä.
Raportoidaan päivän mittaan.
-esterix

09.14
No niin nyt on yö nukuttu hyvin... Mitä nyt Lindan kanssa pidettiin pieni juorukerho...=) Yöllä mä kävin kummittelemassa poikien huoneess...=) Aamulla oli sairas nälkä ja väsytti... Onneksi oli leipää ja kahvia tarjolla!! Nyt ois edessä niiden juttujen kuvaus!!=) Eikun töihin!!
-Sipsu-

09.18
Tuli sittenki vielä valvottua puol kolmeen asti, mutta ei onneks pidempään. Viiden tunnin unet teki ihan hyvää enkä mä nyt haluais olla samassa kunnossa ku Sauli ja kumppanit. Miran kanssa tosiaan juoruttiin vielä vähän aikaa ja tuli ilmi jotain mielenkiintosia paljastuksia, mutta ei niistä sen enempää... Kyllä vähän väsyttää, mutta enköhän mä päivän mittaan piristy.
-Linda-

09.22
no huh, huh kello on tunnin yli ku mä viimex kirjotin!!!
ruoka (kahvi ja leipä) oli ältsyn hyvää!!! sauli veti kahvii nii et se oli ihan creisinä... ja matti... ja cessi... mut... tai no joo minä kans... vähän... siis ihan little vähän tiny... eli kukaan muu ei ymmärtäny meijän "läppää" joka nyt kuulostaa ihan älyttömän hyvältä...
kahvi vei kurkkukivun mut pistelee viellä...
~nukke~

09:44
Do di. Mulla oli tylsää ja harjottelin hiirellä klikkailua. Kuullostaa tasan yhtä jännältä ku mitä se oliki. Sit Osku opetti mulle sellasen napin, jolla saikin koko tekstin mustattua. Jei. Joka leirillä oppii jotain uutta.
Nyt sitten varmaan hommiin.
Mä en kyllä tiedä missä meidän ryhmä on...
-esterix

09:56
Jaahas. Nyt on väsynyt porukka kun valvottu ja kukuttu koko yö. Saapas nähdä mitä tulee tänään aikaan. Saavat aikaan. Aika aika aika. Kuulema joku fänivideo tehty. Pakko ennakkotarkastaa. Huhut kertovat vain siitä. Missä missä journalistin etiikka? Minä vaan kysyn. Tulipas nukuttua taas makoisasti. Samaa totesi reijo ja Jussin ei tarvinnut edes todeta ääneen ku jusba nukkui vaan pidempään. Mikäs siinä. Nyt porukat rupeavat kuvaamaan eilen kirjoittamaa käsikirjoitusta. 17:00 ruoka ja sit pitäisi ilta leikata.
- Antti

11:03

Viimeinen kokonainen päivä mestoilla ja huomenna aamupäivällä sitten lähtö. Ei oo tää tyttö montaa kertaa tän koneen ääreen eksynyt kun on ollu kaikkea muuta puuhaa. Hurjan nopeesti aika on mennyt, eli on ollu kivaa ja paljon tekemistä. Kaikille nälkäisille tiedoksi, että tänään syyään spagettivuokaa ja kasvissyöjille Riikka tyttö keksii jotain muuta...mitä ikinä. Ei rehuja tänään. Ainakaan kovin paljon. Meinattiin tossa kurkut ja tomskutkin jättää pois aamupalalta kun ei eilinen kasvislasagne kelvannu. No ei kai. Illalla pistetään sitten ählämin nakkikiska pystyyn ja syötetään teille lauantaista intianpataa jämäomenaporkkanasalaatteja sunnuntaisten kalapuikkojen höysteeksi. Kaikki syyään ei mitään saa heittää pois. Mä oon tosissani. Miksköhän mun puheenaiheet pyörii safkan ympärillä, ei kai se voi johtua siitä, että kulutan keittiössä aikaani suurinpiirtein 8.00-18.00. Olin tossa ottamassa arskaa kuistilla kun jengi kuvailee väkivaltavideoitaan. Niistä tulee varmasti hyvii. Arska ei kyl kovin kauaa näyttäytynyt tuli vilu. No nyt se tuli taas esiin, nyt tuli lähtö. Niki aka Nicky (aka Nicky Picky aka Niki Hiki made by Antti suprisingly.!..)

12.30
nami, nami ruokaa tänään siis jotan makaroni juttuu.... se oli hyvää!!!! me alettiin tekee meijän lehvaa ja nyt lähetään ulos tekee elokuvaa.... mut eeeeeeei vielä.....


12.35
Tossa ennen ruokaa kuvattiin niitä videoita... Meitsi näytti ihan l*tkalta... Ei kiva... Mutta mä oon pahis... Siis en oikeesti vaan siin systeemissä!!=) ruoka oli toooooooosiiiii HYYYYVÄÄÄ!!! Mut mä haluun sitä jälkkäriä... Mä haluun...!! Mutta eiköhän tästä pitäis lähtee jatkamaan!!
-Sipsu-
Meriharjun kurssikeskus
12.38
nannaa muonaa.reijo ylitti itsensä!mä juon kolmatta kupillista kahvia(mustana) et pysyn hereillä kun kuvataan.ollaan kuvattu jo kaks kohtausta ja mä näytän ihan kosahtaneelta kun esitän semmosta spurguu kundia...ja osku on järkyn näkönen!!!(se on nörtti:)meidän leffast tulee just pesti...kunhan se iiris ei osu mua päähän ku se heittää sen halon...(näätte sit:)pitää mennä kuvaa.rock rock.pysytään tutkalla.
-ninnu-

12.46
nonii.. nyt on kaks kohtausta leffasta kuvattu ja kohta aletaan kuvaamaan kolmatta. sitten kun on välipala niin me(cessi ohjaaja ja kuvaaja ja näyttelijä, sauli kuvaaja ja näyttelijä, mira apuohjaaja ja näyttelijä ja minä näyttelijä..)kuvaamme loput kohtauksista! osku vääntää omaa musaa niiden leffaan, ihan hyvältä se kuulosti! mut nyt... en... ennää... kirjottele!
-Matsku-

14.25
kiva meil on viel otoksii ulkona (oikeestaan kaikki) ja siel sataa... linda kerto jostain kaameesta sateen suojasta (sille kameralle) et jeee!!!! ei kai se hirveetä oo mut kuvittelee niiku.... meidän mikki+harja-sydeemi toimii!!!
välipalax oli kahvii ja pullaa ja karkkii nami!!! mä liuotin mun suklaa mokka karkin kahveeseen se oli....pahaa....
~nukke~

15.24
Syyän eka! Toka ja kolmas... Aina syyään, mut mikäs siinä. Ei tarvii köyhän nuoriso-ohjaajan sitte kotona hetkeen pohtia söiskö makarooni ketsupilla, kun on syöny hyvin varastoon. Nastaa! Reijo, Nicky ja Riikka keittiövelhot ansaitsevat suurta kiitosta hyvistä muonista.
Leffat etenee ja täällä on miltei rauhallista. Ihana hiljaisuus...
Kävellen käytiin niemennokassa ja bunkkereilla. Luonto on täällä niin kaunis. Aamu kävelyllä kävin luontopolulla kahtelemassa lintuja, lehmiä ja heppoja. Olen stadis ja kuitenkin maalla. Ihmeellistä.
Olenkohan tulossa jo ihan ikälopuksi, kun ihmettelen kuinka noi jangsterit jaksaa... Valvoneet yön nuo hullut ja vielä pystyssä. Kai niillä hieman on pinna nopiasti kiristyvä, mutta kuitenkin kaikki sujjuu mallikkaasti. On lystiä vaan olla täällä ja möllöttää. Jutella kivojen ihmisten kanssa ja elää vain tätä hetkeä. Kai se niin menee tällaisissa paikoissa?
Eilen oli tiukkatahtinen päivä. Anthony ja Lauri "luennoivat" mukavalla tatsilla. Anthonyn jutut herättivät vanhoja ja uusia mietteitä eloon tarinoista. Nimen omaan mieli rupesi raksuttamaan tarinoita. Kai sitä joskus isona ja viisaana voisi niitä jakaa muillekkin. Vaikka leffojen tahi multimeedio pläjäysten muodossa. Näkkee sitten kun pääsisi niitä juttuja työtämään. Jos olisi elämässä aina mahdollisuuksia päästä olemaan tälleen. Omat ajatukset ja toisten ideat herkkinä pulppuamaan.
Jeba jee! Meitsi puskee kohta äärimmäistä itsetutkiskelua ja sitähän ei kukkaan jaksa:) Vaihdetaan siis hommia...
Voisin taas jatkaa gallupin puhtaaksi kirjoitusta ja sitten houkutella väkeä kanssani piiiiiiitkälle kävelylle.
-Saija-

16:10
Teimme väkivaltaelokuvaa ja siinä mun päälle heitettiin vettä! Otto epäonnistui niin monesti, että sain enemmän kuin seitsemän kertää vettä päälleni! On kostea olo!
-HeKa-

16.27
Juu niin teimme... Hiukan tuossa hernot paloi... Mutta Kalle auttoi hieman... Joo tota ja mä joudun näyttämään ihan hutsulta...Siit ei puutu enäää ku yks kohtaus, mutta siihen tarvitaan muiden apua!!
-Sipsu-

16.32
PURKISSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meiän elokuva on best!!!!!! sen on pakko mennä SUB TV:lle!!!!!!!!!!!!!!! sen nimi on Tillin Tallin Tömpsis no ei vitsi vitsinä.... ja se kertoo nöröstä jonka nimi on viljami ja pahiksesta jonka nimi on jasu tai josu tai sburgu ja sit ne tappelee.....
nyt pääsee päivä unille IHANAA!!!!!!!! jengi lähös kiskalle.... jesh mahtavaa nyt pääsee koisimaan.....
~nukke~

17.00
ei se leffa nyt niin hehkee oo...mult tippu koko ajan housut nilkkoihin ja mul on varvas ja olkapää paskana...ja mä en uskaltanut lyödä oskua kun löin sitä kerran vahingossa oikeesti ja sit sil oli niis kuvauksis mun rillit pääs..ja ne on nyt paskana(ei tosin sen takia et löin sitä). nyt on jotain safkaa mut tekee vaan kipeesti mieli kahvii...kalle ja eppu tuli jotain sekoo meiän kuvauksiin ja otti jotain häröi pätkii.tänään pitää mennä aikaisin nukkuu ku tupakatkin loppu etten sekoa kellekkään(niinku aamul ku oli vähä pinna kireellä ku mua herätteli vuorotellen neljä ihmistä...)mä meen tekee jotain epäviisasta...paipai!
-ninnu-

18.26
Meiän leffa on iha sairas... siin vaa tapellaa ja kiroillaa mut on siin semmonen pieni idean häivähdys... se tulee sentää sub-tv:lle, jos tulee... nyt ollaa just rakennettu studio jossa näkyy meiän tappelu pätkä ja semmonen psykiatrin luento..jees mut eiköhän ihan hyvä tuu. koht me lukkiudutaa epun tonne ylähuoneeseen kuuntelee sohvaa ja kyhäämää piissei...
-Kalle-

18:32
tää leiri on ihan sairaan hauskaa ja jotain sinne päin!! radetaan, raadetaan, raadetaan ja raadetaan. tai jotain sinne päin!!
-eppu-

18.37
Noi pojat etuili mua, mut ne nyt rupes kuvaamaan tota jotain juttuu... Mutta pointtini tässä kunnon herrasmiehiä!!=)
Meiän leffast puuttuu enää editointi tai "enää"...Sauli nukkuu... joo mut...
-Sipsu-

19:43
Ou veljet! Antti laittoi kaikki siivoamaan "olohuonetta".
Kohta katotaan kaikki tuotokset!
Antti palkitsee minut YLE-teepaidalla, koska tein elokuvan nimeltä "Antin fanivideo".
-HeKa- P.S Ens yönä valvotaan.

20.00
sain tupakkaa...osku oli antanut miralle rahaa että mä saisin tupakkaa...SWEET!pussasin sitä ruokalassa ja se tais nolostua:)oon juonu liikaa kahvii ja on aika laatta olo...kai se koht lähtee.pakotin saulin uudestaan nukkuu ku se oli niin tipahtamis kunnos...ja mä ja eppu takavarikoitiin sen pepsit...se saa kohtauksen kun se herää ja ymmärtää mitä on tapahtu nut...heka soittaa pianoa ja mira hippoilee tos vieres...party party...mukana meiningissä...TAFFEL!!!(joukkohysteria alkaa kohta...be ware kalle:) gotta go. *pus*
-ninnu-

20.33
oli aika hauska iltapala, ei voinu muuta ku nauraa. ei kai siitä sitte sen enempää...
made by antti & reijo featuring jussi ja tapsa
Niki
uunibanaania suklaakastikkeella
20.41
olen pihalla!!!! olen täysin pihalla!!!! jätkät uhkailee lähtevänsä uimaan ja viimex oli pystyssä klo 16... missesin iltiksen... NÄLKÄ!!!!! kestää vähän päästä fiilikseen mukaan.... ehkä suklaa bansku auttaa...
~nukke~

21.06
Paljon kyllä pyörivät ruoan ympärillä nämä jutut tällä leirillä, mutta niinhän se on muutenkin elämässä. " Elän syödäkseni"
Yhdyn Nikin kommenttiin, että on keittiössa tullut vietettyä iso aika...ja maha on vähintään yhtä iso.
Tänään oli noilla lihansyöjillä ruokana hernaria ja pörinä keittiössä on sen mukanen... se on sitä huumorinkukkaa se.
Tänään vielä vikan kerran saunaan ja huomenna on lähtö kotia kohti. Kyllä sitä jo kotiin vähitellen kaipaakin, kun on hirmu väsy (kiitos valvomisennätyksiä tekeville jangstereille), eikä enää jaksa ajatella selkeästi.
Muf!
-Riikka "Roskakala" Kiiski

21.44
nenä vuotaa ihan sairaastii tai sit se on ihan tukossa.... mä en kestä!! mua kiusitaan siis mun nenu kiusii mua.... törkeetä pahoinpitelyä mä saan vetää sen oikeuteen!!! %¤##"!
ylhäält kuuluu himmee metakka ku siel leikellään meijän tekemii lyhyt elokuvii ne on ihan sika hyvii juttuja!!! oikeesti!!! mennäänköhän me uimaan?? se yx täytyy saada kyl hereille sitä ennen (elikäsh mathildah) khylläsh nytsh pithäish lopetellah tää alkaash meneeh sammalluksesh...... (sammuu koneen ääreen)....
~nukke~

22.11
Ruskean värinen, siirappinen kolajuoma maistuu saunan päälle. Laitettiin saunalla poikien kanssa grilli pystyyn -> makkarat folioon -> kurkkusalaattia, ketsuppia ja sinappia. Uu jeah. Ihanan rauhallista ko poijjaat on saunassa vielä ja tytöt leikkaa. Huomenna sitten joutuukin olemaan hra diktaattori, tyranni yms. kun siivoamiseen motivointi iskee. Noh, kun siivous ohi niin löytyy loistoruokaa. Nämä tämän hetkiset eivät ole mitään. Kerrottakoon että ruokateemana on "vankileiri" :)) Fänivideon katsoin. Oli ihan "kiltti". Ehken se on kiva kun suurmiehestä on jo tässä vaiheessa oma dokumentti :)
Hekalle tämä paita palkinto menee, ei niinkään fanivideon tekemisestä, vaan motivaation puolesta. aina kun hetkittäin kamera vapaa, se on jo Hekalla. Oma-aloitteisuus on rok. Tapsakin kävi kääntymässä. Oli mukava rupatella niitä näitä. Täällä maalla on niin mukavaa.
- Antti

22.55
Lauantain lehti odottaisi. Editointi jatkuu yläkerrassa vielä. Osa saunassa vielä.
- AnttiMedialeiri crew 27.06.03.
fym@hattu.net

Katso myös
» Päiväkirja 16.06.
» YLE multifoorumi

Medialeiri -03

Jutut:
» Index - Etusivu - Videot

» Päiväkirja 14.06.

» Päiväkirja 15.06.

» Päiväkirja 16.06.

» Päiväkirja 17.06.

» Päiväkirja 18.06.