Ohita navigointi

Medialeirin päiväkirja - Sunnuntai 15.06.03

00:01
Saunottu on. Napa täynnä makkaraa.

saija sekoilee
08:41
Karmee aamu herätä! Me oltiin rauhassa nukkumassa, kun Saija tepasteli huoneeseen ja huusi:
-Neljänkymmenen minuutin päästä on aamupala! YLÖÖÖS!
"Saijan syytä kaikki..."
Ja kohta syyään niin, että (niinkuin Antti sanoo) napa rouskuu!
-Heka

08:46
Eikä ollu karmeeta ! Saatiin nukkuu melkeen kaheksan tuntii kuitenki ja mä ainaki nukuin hyvin. Nelkyt minuuttia on kyllä ihan turhan pitkä aika. Tässähän ehtii kirjottaa eikä siinä oo mitään ideaa. Kun pitäis olla kiire.
Osku ja Sauli istuskelee tossa vieressä kun Antti kirjottelee ohjelmaa.
Eipä tässä sitten paljoakaan muuta...Oiskohan myöhemmin ?
-esterix-

9.15
nyt sitä ollaan herätty klo 8.00 ja aamupala alotettiin tuntia myöhemmin... nyt on aamupala syöty! ja kymmeneltä sitten ruvetaan raatamaan!
-Matsku-
9:40
Antti heittää surkeeta smooltolkkii
-Sauli-

10.14
porukka meni pelaamaan pihalle... jotain? ja mä ja kalle yritetään tehdä jotain vammasta animaatiota...mikä ei todennäköisesti tule onnistumaan:) ja kohta toi kalle on ihan pönttö sekaisin kun se vetää taas kahvia niin törkeesti...mustana.antti(se hassu setä jol on ylen lippis vaikkei se ole siel töissä) yrittää selittää kallelle kameran saloja...huonoilla tuloksilla(?) ja mä yritän livistää nukkumaan.(kalle yrittää epätoivoisesti estää...)
-ninnu-
pelaamassa metsän keskellä
10.18
Mua väsyttää ihan sairaasti ja mä yritän tehä ninnun kaa jotai ihan sairaan aneemista animaatiota...mä en selvii ilman kahvii!!!!!
-kalle-

10:29
Taitaapa väsyttää nyt porukkaa kun yö on kukuttu, ei lain nukuttu.
- Anonyymi Antti

10:31
Ruokaa jäi yli. Syötetään sioille loput.
- Ruoka Reijo

10:35
Koska ruokaa jää yli voidaan pitää keskiviikkona jämäpäivä ja syöttää leiriläisille jotain kanapadan ja kaurapuuron yhdistelmää.
- Riikka

11.18
meni hermo koneeseen. Mokoma rakkine temppuilee, soittaa suutaan, vinoilee, sättii, nälvii ja ennenkaikkea kiusaa niin että nukuttaa. mokoma kone.

11.19
päivä raportti: tänään siis sunnuntai... taas täällä... nenä vuotaa sisuksiaan ulos... mutta onnexi on (-ko???) paperia wc:ssä... matsku tuossa vieressä piirtää hienoa pilakuvaa minusta(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pyydetään pelaamaan taidan mennä sittenki.... ei saa puhua ohi suun...
oh, hoh hienoa, rytmikästä ja laadukasta....hmmm... laadukasta..... flamenco on tuskin semmoista mutta niin se vaan on että kirjottelen taasen tyhmiä höh höh....
-nukke-


12:27
Ruoka (taas)! Söin eilistä ruokaa, koska tämänpäiväinen näytti "erikoiselta"!
Kaikki kesken! Oma lyhäri on valmis mutta nauhoittamatta ja tallentamatta... Haa! Pitää mennä tallentaa! Moikkkkka!
-Heka-

12.32
terve... Väsyttäää... ku täällä ei saa nukkua pitkää... Kohta on kyllä päiväunien paikka... tai siis vasta viideltä ku on ollu ruoka... Osku tuolla soittelee kauniisti pianoa... ja Sauli yrittää pysyä kitaralla mukana... No mutta lähdenkin tästä laulamaan... Mun tekee mieli KARKKIA!!!
-Sipsu-

12.36
nonii... nyt sitä taas kirjotellaankin tänne ja nukke kyylää tos viekus ku mä kirjotan... mur... ja nyt noi soittelee pianoo ja kitaraa ja sit noi kaks viel laulaa... ihanaa musiikkii!! ruoka oli hyvää mutta ei kovin täyttävää kun kaikki syötävä oli pohjalla(se oli keittoa)... kasvissyöjille oli tietenkin kasviskeittoo... ääh.. 20 min aikaa olla omassa rauhassa tehä omia juttuja ja sitten pitää mennä ulos! mitäköhän se antti on keksiny meille? ja sit puol kaks tulee ville ja me tehään taas jotain hupaisaa! porukka tekee tääl animaatioita.. minkäköhänlaisii niistäkin tulee? nyt on masu pipi... me pelattiin flipperii, kaikki polttaa kaikkia, tervapataa, kuka pelkää sarssia ja sit ultimatea... kyllä hauskaa oli ja tuli hiki... :) eilen kävin nuken kanssa uimassa tuossa hyisevän kylmässä meressä mut se oli kyl aika virkistävää :) mut nyt en ennää kirjottele vaa meen nauttimaan viimesistä minuuteista joita on viel jäljel 17... heips!
-Matsku-
jengi animaatio
16.31
Heip.
Ville oli ja meni ja oli aikas hauskaa. Hirveesti juteltiin lehdistä ja journalismista ja sit iteki suunniteltiin ja ideoitiin juttuja. Mulla ainaski oli kivaa. Nyt sitten taukoa hiukkasen ja sitten taas syädään. Jee.
Vaikka eipä tässä oo vielä ehtiny nälkä tulla ollenkaan. Ehkä se puolen tunnin päästä on.
Toivotaan.
Piano soi taas ja meininki on kuten ennenkin. Äsken nähtiin historiallinen tapahtuma kun Sauli SIIVOSI ! Kaatoi nimittäin Pepsit lattialle ja siivosi sitten. Onneksi ei tekniikka kärsiny...
Eipä mulla muuta, tässä taitaa muillakin olla jotain sanottavaa.
-esterix

16.37
Tuossa noin 2 puol tuntii höpistiin ton villen kanssa... se oli ihan jees, ainakin tuli uusia asioita esille...
Toisaalta tuo peppu rupesi loppua kohden puutumaan, kun meidät ilkeästi laitettiin tuonne lattialle istumaan...
Hyi teitä!! Nina ja Kalle lähti kiskalle Ja ne tuo mulle samalla KARKKIA jee!!! Mä en tajuu toa oskuu ja Saulii ku ne aina vaan jaksaa soittaa... Ihme hemmoja... Jee kohta saa ruokaa... minä kun tälläinen syöppö kerran olen!!
-Sipsu-

16.46
morjenttes... kai joskus 17.00 on ruoka... munkin tekee mieli karkkia.... .... ..... ......................
-nukke-

17.10
Mooi.... Ville lähti just.. mukava tyyppi.. =) Keskusteltii kaikkee.... Opittii kaikkee uutta.. (?) ;) Mul on nälkä!!! Ruoka on myöhäs.. Mä haluuun ruuuuookaaa!!!! NYT!! No kai siel koht alkaa olla.. =) eipä täs muuta..
-Minna-
animointia
17.13
Terse vaa! Nimenomaan ruoka ON myöhässä, vaikka ei mulla nyt niin kauhee nälkä ookkaan... No nyt rupes tapahtuun jotain... SYÖMÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-elisa-

17:21
Mä en jaksa mennä jonottamaan kun jono on pitkä.
Jos jollakulla on kitara niin sen voisi tuoda tänne ! Meiltä puuttuu pari...
-esterix

17.31
hei. tultiin just kallen kans vuosaaren keskustasta ja kalle pisti mut koville kun se pikakäveli takaisin(sil oli kipee nälkä) saatiin kaikkea kivaa ja nyt on hyvä mieli..paitsi että kalle toi mulle rantsun kiskalta väärät ostokset kun se kävi siinä ohikulku matkalla...nyt se hehkuttaa ku se on niiden huoneen kingi kun sil on eniten...kaikkee kivaa:)mä meen hamstraamaan jätskiä kun en ruokaakaan saanut:( pitää kestää iltaan miran karkeilla...ehkä mä selviin:) ja sit pistämään musat mun ja kallen vallankumoukselliseen vammanimaatioon!!!
-ninnu-

17.36
nyt on tehty kaikenlaista... ville oli ihan mukava ja hauska tyyppi.. :) nyt on päivällinenkin syöty ja tarjolla oli kalapuikkoja, perunamuusia, jotai ihme kermakastiketta, jotain ihme salaattia, näkkäriä ja sitten oli jäätelöä... mun ei tehny kyl mieli... no mut kuudelta alkaa taas se puuhastelu.. ja sitten on sauna ja iltapala!!
-Matsku-

17.44
jooooooooooo meil oli jäätelöö!!!! Nami, nami!!!! entsimmäinen kerta ku pistän pisteen(., !, ?) jälkeen ISON kirjaimen..... (eli siis esim. i jonka päällä ei ole pistettä).
-nukke-

17.47
Heloou... Nyt on kyllä ihme tapahtunut... Mä oon ollu meriharjussa jo viimiset 8 vuotta ja tää on ensimmäinen kerta ku saan perunamuusia ja kalapuikkoja...Wau... Ja hyvää oli!! Kiitos kokille!!=) Ja taas noi yhet laulaa tuolla, mutta taidanpa mennä mukaan!!! Nyt pitäis kehittää jotain järkevää tekemistä, ku en tee mitää animaatiotakaan!! ideoita?? Höh miä en pääse uimaankaan kun jalassa on toisen asteen palovamma eikä mikään pieni muuten olekaan... Kyllä nyt harmittaaa... saunaankaan ei voi mennä harmi!! No mutta enköhän mie pärjää!! =)
-Sipsu-

17.56
pieni lohdutuksen sana sipsu: vesi on kylmää ja suolaista eikä siellä voi uida.... sauna on kyllä kiva....
-nukke-
vesipeto
17.58
nonii... taas täällä... ja taas noi soittaa pianoo ja kitaraa... huh... miten ne jaksaa? mä luulin et se oli joku muu joka soitti pianoo mut se oliki mira! täs vaihteeks linda istuu mun vieres eikä nukke ja nyt silja tuli mun taakse kyyläämään mitä mä tänne kirjotan..... ja sauli vetää jotain... omaa... en tiiä... :) hmm... koskakohan se puuhastelukin alkaa*miettii*....pitäis jossainvaihees päästä kattoo sähärit... eli sähköpostit jos joku ei tiedä tätä mun uutta sanaa sille... no mut en kirjottele enempää ku ei millää keksi!hih... W:on tyhmiä.... miX niit pitää kirjottaa joka paikkaan? Woihan W*ttu... se ei ollukkaa kirosana...näkemiin...
-Matsku-

19:34
Heip.
Täällä taas. Taitto-ohjelman pikakurssi käytynä ja nyt pitäisi varmaan kirjottaa jotain juttuja. Kattelee nyt...Et sillain.
Heka teki muuten ihan sikkehienon leffan. Kanttii kattoo jos joskus saatte tilaisuuden. Mekin saatiin meidän leffan kässäri valmiiks ja kohta pitäis päästä kuvaamaan.
Nyt pitää mennä. Saija tenttaa.
-esterix

20.20
terve taas... tossa viekussa heka pelailee(ehkä) korttia... oltiin pelaamassa sulkkista siellä oli hauskaa!!!! kaipa mä voisin mennä pelaa jotain saijan ja muitten kanssa(jos nyt joku tulee saijan kanssa.... ja siis mun....).
-nukke-

22:52
Nyt kun tää tekniikka vähän aukes tälleki tytölle, voisin heittää muutaman sanan. Käytiin pelaamassa polttopalloo ja ultimatee, enkä muista hävittiinkö vai voitettiinko, mutta oli kivaa. Koht pitäis lähtee nukkumaan et pääsee herää aamulla laittamaan ihmisille ajoissa aamupalaa... ettei tuu piiskaa... yhet hullut kävi tossa uimassa.... iik!
öitä =)...............Niki

23.13
mä olin yx niistä hulluista joka kävi uimassa.... iik!!!! se oli kyllä virkistävää... sen jälkeen voi mennä hyvin mielin nukkumaan...
-nukke-

23.16
Mä en ollu uimassa...=( mutta se on vain mun jalan syytä... siis sen palovamman... =(
Äsken kyllä kävin suihkussa mutta se ei ollu kivaa, koska nää meriharjun suihkut on niin ankeet!!
Täällä on ihan kuollut meininki, kaikki on jossain... Eikä oo mitää tekemistä!! Ok, eli ilmeisemminkink mä olen tehnyt/sanonut jotain pahaa ku tuntuu koko ajan siltä että mulle avaudutaan!!Vähän huono fiilis syyn jos toisenkin takia, mutta eiköhän se tästä...=( Noi yhet tuolla ylhäällä väsää niit animaatioita... Minä(eli Mira) ja Linda tässä puhutaan ulostetta leirin ihmisistä!!=) Pelkkäää hyvää!Hirvee meteli tulee yläkerrasta!
ai a iai! Kalle ja eppu lähti vielä ulos hörhöilemään... En tiiä mitä tekemään... Sehän rimmaa!!
Ainiin mulla on jalassa söpöt varvassukat!!!=) peärkele...=) Nyt tuli fiilis lähtee lenkille täytys käydä hirveellä rääkki lenkillä, mutta Sauli lupautu mun lenkki kaveriks huomenna... Katotaan kumpi juoksee lujempaa...Minä...=) Nyt toi Osku tossa höpisee jotain... Minä ja Linda höpistään jotain 10 käskystä ja uskontunnustuksesta!! Huomenna ois kiva kattoo niitä viime vuoden takasia animaatioita... varsinkin meiän ryhmän... ihan siisti... Pyydän erittäin paljon anteeksi kielenkäyttöäni..!!! mutta se on paha tapani...=( Hyvää yötä!!
-Sipsu-

23.26
Ku mäki nyt täällä leirillä oon, niin kai munki tähän pitäis jotain kirjottaa. Tultiin joku aika sitte saunasta ja nyt on ihanan raikas ja raukee olo. Nukkumaan ei kyl oikein huvittais mennä, koska viime yönäkään en saanut unta. Mä haluaisin vielä pelata Aliasta, mutta kukaan muu ei jaksa. Yksin on vähän paha pelata, joten taitaa jäädä Aliaksen peluut huomiseen... :( Kyllä mulla itelläki alkaa kohta silmäluomet valua kiinni, että pitäis varmaan kohta mennä nukkumaan. Ehkä se uni tulee tänä yönä paremmin silmään... Todellaki toivon niin!
-Linda-Medialeiri crew 27.06.03.
fym@hattu.net

Katso myös
» Päiväkirja 14.06
» YLE multifoorumi

Medialeiri -03

Jutut:
» Index - Etusivu - Videot

» Päiväkirja 14.06.

» Päiväkirja 15.06.

» Päiväkirja 16.06.

» Päiväkirja 17.06.

» Päiväkirja 18.06.