Ohita navigointi

Lumilautailun SM-kilpailut


Autti laski voittoon lumilautailun Suomenmestaruuskilpailuissa.

Lumilautaseura Mountain Club Ounasvaaran nuori lupaus Antti Autti, laski lumikourukilpailun,eli halfpipen voittoon Iso-Syötteellä järjestetyissä lumilautailun Suomenmestaruuskilpailuissa. Autti käytti laskussaan hyväkseen vain puolet kourusta, mutta ansaitsi voittonsa korkeiden, sekä vaativien hyppyjen ansiosta.

Rovaniemen suuntaan meni myös naisten sarjan Suomenmestaruus, Tiina Lindströmin ottaessa voiton. Päivän kilpailua hän kommentoi sanoin, "huumorimeiningillä mentiin eteenpäin. Kun ei liikaa ottanut paineita niin hienosti lasku sujui". Omaan suoritukseensa Lindström ei ollut kovinkaan tyytyväinen, mutta taituroi sillä kuitenkin hienosti naisten lumilautailun Suomenmestaruuden.

Iso-Syötteen lumikouru kului lämpimän kelin myötä varsin nopeasti ja olikin viimeisten laskujen aikaan jo melko huonossa kunnossa. Vaikeista olosuhteista huolimatta kilpailu vedettiin hienosti päätökseen ja uudet, onnelliset halfpipen Suomenmestarit vuosimallia 2002, saatiin selville.Juttu ja kuvat : Mikko Hiukka 17.04.02
fym@hattu.net

Katso myös
» Iso-Syötteen kotisivut
» Red Bull city Flight 2002 - Free Your Mind