Ohita navigointi

Loistetta yleisöltä


Loiste oli todellinen loiste. Nuorisokulttuuri tapahtuma Loiste. Teemana teatteri. Oli mahtava onnistuminen nimensä mukaiseen loisteeseen.

Paikalle saapunut yleisö pääsi nauttimaan täysin siemauksin esitysten tasosta, sekä mahdollisuuden, aistia nuorten mukanaan tuomaa intoa ja halua tehdä teatteria.


Eri kulttuureja

Vieraista kulttuureista tulleet Suomeen jääneet tai Suomessa syntyneet nuoret saivat, yhteisellä äidinkielellämme aikaan jotain todella huikeaa. Oli aistittavissa suvaitsevaisuutta, ennakkoluulojen katoamista. Vaikka teemana oli vain "teatteri" oltiin rakentamassa tulevaisuuden Suomea. Tulevaisuudessa toivoisi näkevänsä lisää tämänkaltaisia tapahtumia. Toivoisi entistä enemmän panostusta nuorisokulttuurin sekä sen kehittämiseen. Näin tarjoaisimme jatkossakin nuorille mahdollisuuden kehittyä. Samalla rakentaen terveen pohjan nuorten tulevaisuudelle.

Suuri kiitos järjestäjille

Kun on saanut olla mukana seuraamassa näin hienoa tapahtumaa, täytyy jakaa myös paljon kiitosta. KIITOS, niille ihmisille jotka osittain vapaaehtoisvoimin ovat olleet järjestämässä festivaaleja ja tekivät tapahtumasta todellisen Helmen. Suurin ja nöyrin KIITOS kuuluu nuorille. Te saitte minut jälleen nauttimaan teatterista. Te todellakin olitte Loiste.Tomi Laurikainen 10.03.02
plaurikainen@jippii.f

Katso myös
» Loiste! -tapahtuman kotisivut
» Loiste! kuvagalleria 1