Ohita navigointi

DJEST - Häätö kilpailijoille

Neljä nuorta tyttöä. Stiga tour kilpailuun osalllistuneita.

Sydänsuruja löytyy yhden tytön taskusta. Kerrotaan julmista kotihipoista jotka on johtamassa häätöön. Oman luonnehdinnan mukaan harmi, koska jo yleisökin todennut sen maailman parhaaksi kommuuniksi.
Mirka, 23v. kertoo :

"Tapasimme pojat erään ravitsemusliikken pöydän alla. Tässä vaiheessa olimme kaikki vaatteet päällä. Etsimme kadonnutta puhelinta. Ilta meni syödessä aurinkokuivattuja tomaatteja. Menimme jatkoille meille. Mukana 7 tyyppiä. Jo alkuvaiheessa iltaa tiesimme poikien olevan Stigamiehiä."

Naurun kikatusta kuuluu kun mirka jatkaa. Totuudesta tuntuu olevan monta eri versiota. Kuulemme sen silti todentuntuisena, katkerana tilityksenä.
"Jossain vaiheessa iltaa huomasimme olevan nakuina kaikki. Meteli oli räikeä. Maanantaina saimme puhelun. Häätö. Isännöitsijä välitti viestin taloyhtiön hallitukselta. Pääjehuna oli alakerran sarvipää. Naapureista rakkain. Korostan että olemme kaltoin kohdeltuja. Vaadimme oikeutta. Jos muilla on samanlaisia kokemuksia niin voi ottaa yhteyttä. Korostan vielä että häädön syy oli inhimillinen meteli"


Asunto haussa

Nyt etsimme asuntoa neljälle kauniille ja mukavalle tyttömäisille naisille.
Asunnon vaatimus :
• 100 m3
• skateparkki takapihalla.
• keskusta
• tosikiva lähikahvio
• turkkilainen sauna
• vuokra kohtuullinen

Ystävälliset ja asialliset yhteydenotot :
» milenu@hotmail.comFree Your Mind DJEST - Crew 22.03.02
saija@meitsi.net, antti@supafly.net

Katso myös
» Rattikelkkakerhon päämaja
» Red Bull City Flight Free Your Mindissa
Jutut
» DJ Esko Stiga Tour Index Videoikoni
» Kilpalijoille häätö
» Ennakkojuttu
Kuvagalleriat
1 2 3 4