Ohita navigointi

Uusin Curly-lehti on jaossa

Kevään ensimmäinen Curly-lehti on ilmestynyt painosta. Löydät lehden koulustasi, nuorisotalolta ja muutamasta muusta paikasta. Lehti on alusta loppuun nuorten tekemä nuorisotyöntekijöiden ja Curly ry:n suosiollisella avustuksella.

Suomiräpistä televisiopersooniin
Lari Lehtosen tekstissä väitetään, että Suomiräppi elää. Eikä väite taida olla tuulesta temmattu, sillä uutta aaltoa edustavat naisemsiit ovat haastattelussa. Mariska ja Yavis vastaavat toimittajien kysymyksiin ja väittävät, että "tytöt joutuu taistelee enemmän itseään vastaan, kun ei ole vertailukohtia.

Televisiotoimittaja Susanne Päivärinta kertoo lehtitoimittaja Roosa Inkiselle toimittajan työstä. Susanne kertoo odottaneensa "nuoria, kiihkeitä ja kriittisä toimittajajia alalle". Julius Jurvanen julistaa lehdessään, että toimittaja Aleksandra, 21 on "lahja Suomen televisiolle.

Ajankohtaista kesätöistä ja nuorisotaloista
Anna ja Aino Vastamäki ovat paneutuneet ajankohtaiseen aiheeseen. Kesäduuni saattaa olla kiven alla ja "nopeat syövät hitaat". Artikkelissaan Anna ja Aino antavat vinkkejä kesäduunin hakemisesta mm. missä puussa kesätyöpaikkoja oikein kasvaa, miten käyttätyä puhelimessa ja miten laaditaan CV - ansioluettelo.

Pauliinja Hjelm ja Kati Rantala kävivät erittäin suositussa Kontulan skeittihallissa. Haastattelun mukaan hallissa käy 200-400 henkeä päivittäin. Artikkelissa löytyy myös muita vinkkejä tekemiseen, jos aika käy pitkäksi.

Hilla Eskola ja Minna Järviseutu ovat paneutuneet kinkkiseen taloudelliseen tilanteeseen Helsingissä. Nuorisolautakunnan jäsenet Tuomo Valve ja Christian Wentzell pohtivat sitä "joutuvatko nuorisotalot purkuvasaran alle?". Nuoret toimittajat oppivat "ettei kyse ole ainoastaan nuorisotoiminnasta, vaan koko kaupunki on säästölinjalla".

Lue lisää Curlysta
Hae omasi ja lue lisää. Edellisten artikkeleiden lisäksi löydät uusimmasta
Curlysta katugalluppia, sarjakuvia, runoja ja paljon muuta.

Haluatko mukaan toimittajaksi? Jos vastaan kyllä - älä epäröi ottaa yhteyttä päätoimittaja Tomi-Juhana "Huffe" Hurulaan 041-5336541 tai Nuorten mediaan - hattutehtaalle,
09-31089091.Nuorten mediakeskus Hattutehdas
fym@hattu.net

Katso myös
» http://www.hattu.net
» http://www.curly.fi