Ohita navigointi

Can You Festival? 2002

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna kajahtaa VR:n makasiineilla ilmoille kysymys "Can You Festival?". Perjantaina 06.09. ja lauantaina 7.9. järjestettävä nuorisotapahtuma kokoaa yhteen paikkaan nuorten mediataiteen, kirpputorin ja Häkki-kilpailun. Lisäksi iltaisin on tarjolla kotimaisten rytmiryhmien musiikkia.

Nuorten mediafestivaali kokoaa nuoret mediantekijät


Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Helsingin Juhlaviikkojen kanssa yhteistyössä Can You Festival? -tapahtumassa mediafestivaalin, jossa on esillä nuorten tekemiä lyhytelokuvia, dokumentteja, musavideoita ja valokuvia. Videoita esitetään festivaaleilla perjantaina klo 16-19 ja lauantaina klo 10-19 non-stoppina. Tarkempi aikataulu videokoosteista saatavana tapahtumapaikalta.

Juhlapaikalla on koko tapahtuman ajan läsnä Nuorten median Free Your Mind -toimitus, joka on avoin kaikille innokkaille kirjoittajille ja kuvaajille.
Toimitus valmistaa juttuja nuorten verkkoareenaan Free Your Mindiin makasiinien tapahtumista. Onko ihminen todella häkkieläin? Mitä tulee kun yhdistetään Ezkimo ja Skandaali?

Free Your Mind -toimitus seuraa tapahtumia makasiineilla perjantaina ja lauantaina. Tutustu ja osallistu toimituksen toimintaan ja hörppää
kupponen kahvia toimtuksen omassa Hattu-kahvilassa.

Miksaa omat chillimusasi Reasonilla

Pohjoisen makasiinisiiven sisällä sijaitsee chillaushuone, jossa voit rentoutua patjoilla makoillen tai sitten jatkaa festivaalimeiningeissä miksaamalla omat chillimusasi Reasonilla. Tässä työpajassa lava on vapaa jokaiselle innokkaalle, ja voit viihdyttää muita omilla ambient-sävellyksilläsi vaikket tietäisi säveltämisestä mitään.

Vj:t maalaavat huoneen omilla videomiksauksillaan, ja olet tervetullut vääntämään videomikserin kampia itsekin.

Supafly5 valtaa pohjoisen makasiinihallin


Supafly5 on maalaustöitä, laillisia graffiteja, kynäruiskutöitä ja sekatekniikalla toteutettuja maalauksia.
Musiikkia laidasta laitaan, breakdancea ja streetdancea. Karikatyyrejä kävijöistä PhotoShopilla. Open mic! - tartu mikkiin ja haasta suomen kovimmat suunsoittajat!

Tule siis makasiineille perjantaina 6.9. klo 16 alkaen ja lauantaina klo 10 alkaen. Mediafestivaalien ja Supaflyn lisäksi tarjolla Häkki-skaba koko tapahtuman ajan, nuorten kirppis lauantaina 10-16 ja iltaklubit klo 21 alkaen, joissa kansaa viihdyttävät perjantaina Kotiteollisuus, Jacks of All Trades ja Oxygenol. Lauantaina vuorossa ovat Lord Est, Ezkimo, Skandaali ja Yor123. Klubeille ei ikärajaa (rajattu anniskelualue) ja liput 9 €.Nuorten mediakeskus Hattutehdas 29.08.02
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Supafly
» Helsingin Juhlaviikot