Ohita navigointi

Bozo Brigade

Bändin kokoonpano ?

Kalle - laulu Otto - kitara Ykä - rummut Hessu - bassoHistoria lyhyesti ?

Bändin kasasivat Minä ja Otto syksyllä 1996. (vietämme siis 5 - vuotis juhlia tänä syksynä). Alussa jammailtiin perinteiseen tyyliin Black Sabbathia ym. Parin kuukauden jälkeen aloimme tehdä myös omaa materiaalia. Rumpalin vaihdoksen jälkeen olikin jo ensimmäisen studioreissun aika. (lokakuu -96) Toinen demo tehtiin kesällä 1998. Molemmat demot on julkaistu samalla cd:llä. Kolmatta demoa mennään tekemään näillä näkymin marraskuussa.

Oletteko aikaisemmin soittaneet joissain muissa bändeissä ?

Niitä löytyy. Minä ja Otto olemme soittaneet Rytmihäiriö - nimisessä hc - punkbändissä. Olen myös ollut Alennusmyynti - bändin laulaja joskus ammoisina aikoina. Hessu on soittanut Sianiho - nimisessä bändissä ja Ykä trash - legenda Airdashissa.

Konsertit ? Onko teidän tyylisellä bändillä kysyntää ?

Keikat ovat olleet aika vähissä. Factoryssa olemme soittaneet pari kertaa. Keikkapaikkaa heavy - bändille on aika vaikea löytää. Olemme kuitenkin aina valmiita esiintymään, joten keikkajärjestäjät ! Ottakaa yhteyttä. Takaamme energisen heavy - show:n + pari kovaa cover - biisiä.

Vaikuttajanne ? Kuunteletteko pelkkää heavyä ?

Kyllä homman nimi on hevi. Meillä on kuitenkin (Ykää lukuunottamatta) vankka hardcore - tausta. Minä kyllä vieläkin kuuntelen kotona Dischargea, Kaaosta, Riistettyjä, Dead Kennedysiä ym. Enemmän kuitenkin levysoittimessa soi Dio, Accept ja Iron Maiden - tyyliset bändit.

Mistä sanoituksenne kertovat ?

Bozo Brigaden sanoitusten aiheet pyörivät asteen verran synkemmissä asioissa, kuten kuolema, katastrofit, sarjamurhaajat... Nämä asiat ovat kuitenkin osa maailmaamme, eikä niitä voi vaientaa kuoliaaksi...

Pidättekö kauhuelokuvista ?

Kyllä niitä on tullut katseltua ja keräiltyä. Ykä on enemmän"alan miehiä". Itse keräilin nuorempana lähinnä splatter - osastoa. Nykyään kiehtoo enemmän psykologinen kauhu (esim. Manaaja III) ja ennenkaikkea dokumentit (Faces of death, Killing of America...).

Vannotteko jatkossakin perushevin nimeen ? Ette ole suunnitelleet esim. "pipo - heavy" levyä ?

Me uskomme vakaasti, että rankalla hevillä tulee aina olemaan omat kuulijansa. Aina. "Pipo - metalli" ei ole meidän juttumme.

Vieläkö Saxon on kova bändi ?

Kyllä Saxonin uusin levy kuulosti yllättävän hyvältä.Vanhat ovat klassikoita.

Jotain lopuksi ?

Ottakaa meidät soittamaan keikalle ja ostakaa levy kun se ilmestyy. "Stay hard". T. Kalle

Contact: Bozo Brigade Maakaari 6 A 14, 00700 Helsinki.Heidi Kohtala 08.10.01
can_tah@hotmail.com

Katso myös
» Legendaarinen Saxon
» Lähetä Free Your Mind postikortti


»Mannhai

»Gloomy Grim

»Bozo Brigade

»Bloody Hell