Ohita navigointi

Jaken ja Veken merikeittiö

Benkun merisaunalla kesäisissä tunnelmissa syntyy maukkaat, herkulliset ja lihaisat annokset. Aineksina oman maan kesäherkut jotka grillataan mm. takassa.

Real Video



Jake ja Veke kokkailee osa 1.

Kesto : 08:26

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbps



Jake ja Veke kokkailee osa 2.

Kesto : 02:05

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbps


Ainekset:
Patonki
Ainesosat: vehnäjauho, kraanavesi, oliiviöljy, hirvikärpänen, hiiva, suola ja ripaus yrttejä
Valmistusohje:
Lämmitä uuni 224,8°C. Dippaa patongit kraanavedessä ja paista patonkeja
valmiiksi lämmitetyssä uunissa 5-8,5 minuuttia kunnes patongit saavat kauniin rusketuksen.

Juustotasku
Ainesosat: Sianliha, lähdevesi, naudanliha, peruna, juusto itse kirnuttuna, soijaprotskui, mausteet sekä aromit(mm. paprikachili, tomaatti, valkopippuri jne..)

Valmistusohje:
Nuiji liha lätyksi. Kiinteytä sitä kananmunan valkuaisella.
Läsäytä keskelle mieleisesi täyte, esim. juustoa.
Me käytimme Edam tyyppistä perinteistä juustoa.
Hullut kokit laittaa valkosipulia.

Taita liha niin että saat aikaan taskun.
Tee grilliin laaja hiillos. Laita ritilä. Linkoa pihvit ritilälle ja kääntele kunnes pihvit ovat maukkaan ruskeita.

Kurkku ja tomaatti
Vihannekset pestään.
Pilkotaan pieneksi ja laitetaan tarjoiluastiaan.

Päärynämehu
1:7 suhteella lähdeveteen

Perunat
Ainesosat: koti konnuilta itse poimittuja potaatteja
Valmistusohje:
Laske perunat varoen kiehuvaan veteen anna perunoiden kiehua niin, että ne pehmenevät. Töki haarukalla niin saat varman tuloksen.



Jake ja Veke 16.07.01
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Nuorisoasiankeskuksen Benkkusivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Benkku

» Benkku 2001 - Index
» Merikeittiön Ahven- ja haukifileet
» Kajakkikikkailu
» Heron leiri
» Tapulikaupungin KV-leiri
» Leiriviikko 23
» Leiriviikko 24
» Jaken ja Veken merikettiö
» Jaken ja Veken merikettiö 2
» Merirosvoleiri hässäkkä
» Sahapukin vihkiäiset