Ohita navigointi

Tapulikaupungin KV-leiri
Tässä terveisiä Tapulikaupungin nuorisotalon KV-leiriltä!
Leirillä oli siis mukana ulkomaan vieraita, Espanjan Kataloniasta.


Kuvat: Veikko

Prässii! Ruoka on ollu Tonyn mielest weakkii, mut emmä sit tiiä mitä muut ajattelee ku en oo kyselly kauheesti. Salla halus kossuvissyn ja Kuku ylpeenä miehenä tarjoili. Avotulen teko kielletty Kukun, Sallan, Heidin ja Helenan teltassa koska Kukult tulee takapuolesta pujoja.


Kaikilta on tähän mennessä lähteny talviturkki, paitsi Tonylta. Muutama espanjalainen on lennelly veneellä. Tosin rannassa vaan. Eilen osa espanjalaisista oli hämillään saunasta, koska siellä oli ihan sairaan kuuma, mut kaikilla on ollu ihan sairaan siistii ja osa porukasta on saanut sairaan hyviä espanjolia frendejä. Ainakin Tony ja minä (Pete).

Tänään meillä oli survival track ;osa teloi itsensä osittain. muutama espanjalainenkin teloi itsensä ja yksi espanjalainen hävitti lasinsa. Ja fudismatsissa Suomi otti takkiinsa. Ei niin pahasti kun luultiin, mutta hävittiin silti.


On ollu eri viileetä, like a cool :) Pete duunasi hat trickin fudismatsis. JUST HYVÄ! Heidillä oli synttärit. Heitettiin Heidi veteen, se oli siistii. Muutama muija on palanut.
(suomalaiset)
Bengtsår-toimitus 06.07.01
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Nuorisoasiankeskuksen Benkkusivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Benkku

» Benkku 2001 - Index
» Merikeittiön Ahven- ja haukifileet
» Kajakkikikkailu
» Heron leiri
» Tapulikaupungin KV-leiri
» Leiriviikko 23
» Leiriviikko 24
» Jaken ja Veken merikettiö
» Jaken ja Veken merikettiö 2
» Merirosvoleiri hässäkkä
» Sahapukin vihkiäiset