Ohita navigointi

YO Joija YO!

Seikkailin tieni tapahtuman viralliseen toimitukseen. Sieltä tarttui tarkkaan syyniini toimittaja Joija Tikkanen.

Hän on vanha Assembly konkari, kolunnut tapahtumaa vuosikaupalla. Typy kuuluu yhteen old skool posseen, joka tekee vuosittain skaboihin demon. Tänä vuonna he osallistuat myös combined compoon. Menestys on ollut vaihtelevaa ja välillä on tullut jopa voittoja niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolellakin. Joija toimii lähinnä taustajoukoissa antaen demoista kritiikkiä ja kommentteja. Tämän vuoden composta on tullut juryltä hyvää palautetta ja huomista aamukybän sessiota odotellaan innolla.Neidon tie toimitukseen tapahtui viime vuotisen lievän tylsistymisen johdosta. Hän halusi tulla tekemään Assemblyhyn jotakin muutakin kuin rukkaamaan konetta. Nyt hän vastaa old skool jutuista; tekee inserttejä, juontaa livelähetystä ja konsultoi muita old skooliin liittyvissä asioissa.Toimituksessa on aina yllä täysi hässäkkä. Kaikilla on tohina päällä; väännetään käsiksiä, suunnitellaan inserttejä ja aikataulutetaan.
Jokainen työn raskas ahertaja joutuu joustamaan, sillä aikataulut ja kässärit saattavat muuttua yllättäen, mutta toisaalta juuri extempore jutut saattavat olla parhaimpia. Eilen esimerkiksi Joija löysi hallissa sattumalta käsiinsä erään old skool hemmon. Noin minuutissa he saivat ujutettua haastiksen sisään suoraan lähetykseen ja siitä tuli eilisen helmi.

Toimittajat tekevät itse insertit, suunnittelun, ideoinnin ja haastattelujen kysymykset, jotka päätoimittaja sitten hyväksyy. Headman antaa monesti juttuaiheet, mutta saattaa käydä niinkin, että saa vain käskyn tehdä päivässä 3 vapaa valintaista stooria. Näin ollen lopulliseen lähetykseen heillä on paljon vaikutus valtaa ja sitä kautta myös vastuuta sen lopullisesta onnistumisesta.Assembly Free Your Mind Crew 04.08.01
fym@hattu.net

Katso myös
» Assembly kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Assembly -01

» Index - Etusivu

Jutut:
» Kuule, koe, näe!
» Disco
» Päiväkirja 1
» Päiväkirja 2
» Rupattelua
» Taivas
» Tunnelmia
» YO Joija YO!
» Ennakko

Kuvat:
1 2 3 4 5 6 7