Ohita navigointi

Tunnelmia

Assemblyssä tuntuvat viihtyvän kaikki, jotka ovat koskaan tietokonetta kopeloineetkaan. Ympärillä vilisee larppaajaa, konemusiikin rakastajaa, irkkailijaa, perunörttiä, seksikästä ja dynaamista koodaaja loisteliaista IT-yrityksistä, pelaajaa, kuvan vientäjää, keravan kollii, puputyttöö, old skool dudee, pornon himokuluttajaa ja hörhöhippii.

Kaikilla tuntuu olevan masiinat osana elämää enemmän tahi vähemmän, joten tietsikka on pakattu mukaan ja marssittu omalle konepaikalle jököttämään lähes kolmeksi vuorokaudeksi. Kaikkia on tuntunut houkuttelevan nopea verkko.Osa jengistä ei ole tainnut nukkua ollenkaan vaan on koukussa koneillaan toisten haahuillessa käytävillä ja turistessa immeisten kera iha livenä. Oli niin tai näin kompuuttereilla pelaillaan, irkkaillaan, chattaillaan, koodaillaan ja duunaillaan taidetta muummoassa musiikkia, kuvaa ja animaatiota. Taitaapi kaikki rakkineen mahdolliset ja mahdottomat käyttötavat olla koetuksella näissä sessioissa.

Kaikkien täälläkin olijoiden taitaa olla pakko kuitenkin muistaa ihmiselämän realiteetit. Jokainen mussuttaa täällä jotain. Hedelmiä, karkkia, limua, jätskiä, sipsiä, keksiä, leipää, pizzaa, hamppaarii, rannarii tuntuu kuluvan kilokaupalla. Niin sanottua oikeaa kotiruokaa en ole kenelläkään nähnyt. Täällä mutustetaan vain ehtaa evästä. Jotkut luottavat itseensä, osa siemailee kahvia, joidenkin nautiskellessa piristejuomista tai peräti kofeiinipillereistä pysyäkseen hereillä. Aina löytää käytäviltä väsyneitä juhlijoita käpertyneinä makuupusseihinsa. Vuorokaudenajoista en usko kenenkään olevan kovin hyvin perillä jatkuvasti juhlivassa salissa.Assembly Free Your Mind Crew 04.08.01
fym@hattu.net

Katso myös
» Assembly kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Assembly -01

» Index - Etusivu

Jutut:
» Kuule, koe, näe!
» Disco
» Päiväkirja 1
» Päiväkirja 2
» Rupattelua
» Taivas
» Tunnelmia
» YO Joija YO!
» Ennakko

Kuvat:
1 2 3 4 5 6 7