Ohita navigointi

Taivas

Jokaisessa livelähetyksessä on oma taivaansa, niin myös täällä Assemblyssä. Taivas on paikka monelle koneelle ja ohjaajalle apulaisineen. Siellä he tekevät kaikkensa saadakseen ulos mahdollisimman hyvää lähetystä tapahtumasta. Vääntelevät nappuloita ja pyörittelevät namiskoja saadakseen ulos kuvaa, ääntä ja fiilistä.


Taivaan ohjaamo


Sain riivittyä Okon, toisen päätoimittajista, turisemaan kuinka Assemblyhyn on valmistuttu. Misterille itselleen tapahtuma on tuttu. Hän on ollut kuutena vuotena paikanpäällä ja niistä viitenä tekemässä liveohjelmaa meiningeistä. Ohjelman sisällön suunnittelu on aloitettu jo heti viime vuoden tapahtuman jälkeen ja kokouksia tapahtuman tiimoilta on ollut kiihtyvässä tahdissa "pileiden" alkuun asti. Meetingeissä on pohdittu sisältöä ja mietitty eri vastuualueille sopivia tyyppejä.

Tekninen puoli on aina ongelma. Tänä vuonna äänet ovat aiheuttaneet eniten päänsärkyä. Ne ovat saattaneet puuttua tai tulla viiveellä. Kaikki lähetyksen tekijät ovat vapaaehtoisia ja monet ensikertalaisia. Alku on tuntunut pieneltä harjoittelulta, mutta lähetykset ovat sujuneet paremmin vuosi vuodelta. Tämä vuosi on toinen kaapeli-TV:lle ja 5. vuosi nettiin. Ammattitaito ja -taso ovat siis kasvaneet ja hyvähän sitä on ohjelmaa tehdä itse rakentamilla laitteistoilla, jotka on saatu sponsoreilta lainattua. Kaiken kaikkiaan kuullosti olevan hyvä fiilis ja ihana onnistumisen tunne, kun tekee ihan itse omaa televisio ohjelmaa. Taivaassa mieli katossa!Assembly Free Your Mind Crew 03.08.01
fym@hattu.net

Katso myös
» Assembly kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Assembly -01

» Index - Etusivu

Jutut:
» Kuule, koe, näe!
» Disco
» Päiväkirja 1
» Päiväkirja 2
» Rupattelua
» Taivas
» Tunnelmia
» YO Joija YO!
» Ennakko

Kuvat:
1 2 3 4 5 6 7