Ohita navigointi

Rupattelua

Assemblyssä on aina häppeningiä. Huippu toimittajana totesin haluavani antaa ihmisten sanoa vapaan sanan meisingeistä. Niinpä bongailin kavereita kannettavani kanssa. Iskin sen heille käteen ja käskin haastatella itse itseään. Tuloksena sekametelisoppa ihmisten mietteitä Assysta.


zld & Grifa, Café group


Olemme Janne Oinas ja Ilkka Koskela Espoosta, molemmat 16- vuotiaita. Olemme molemmat harrastaneet tietokoneita usean vuoden ajan, pääpainoisesti online- pelaamista. Jannen kokemus pelaamisesta on pidempi, Ile on ollut enemmän tekemisissä digitaalisen taiteen kanssa. Tulimme tänne osallistumaan kilpailuihin, Janne musiikin ja Ile grafiikan alalla. Olemme molemmat myös seuraamassa muita kilpailuja, muun muassa animaatio- ja democompoja. Assembly'01 on Ilelle ensimmäinen kerta mukana, Janne oli paikalla jo viime vuonna.

Tämän vuoden Assembly on sujunut odotetun hyvin, tapahtuma on ollut hyvin organisoitu ja olemme molemmat viihtyneet hyvin. Odotamme innolla compoja joiden toivomme yltävän viime vuoden tasolle. Samalla toivomme myös omaa menestystämme kilpailuissa.

Meininki Assyilla on tänä vuonna ollut siis hyvä, osallistujat ovat olleet mukavaa seuraa. On tietenkin hauskaa tavata uusia kasvoja vanhojen tuttujen näkemisen lisäksi.

Assembly on mainio tapahtuma demoscenestä ja ylipäänsä tietokoneista kiinnostuneille, ja toivomme pääsevämme mukaan myös seuraavina vuosina.


m0lli+JarsJ 18vee


Ensimmäinen kerta assemblyillä ja on ollut tosi hieno fiilis. Vaikka verkon kanssa on ollut ongelmia niin muuten on järjestelyt pelannut hyvin.
VERKOT EI TOIMI!½!!, ainoastaan 6den tunnin intervalleissa.
Testatkaa/varmistakaa että verkot toimivat jo ENNEN assyjä!


Anonymous


Olen tamperelainen arkkitehtiopiskelija ja assemblyssä toista kertaa. Tulin tänne kuuden ystäväni kanssa, jotka ovat osallistuneet wild demo compoon muutamia kertoja. Olen luonnollisesti ainoa tyttö porukassamme, mutta sehän on vain positiivinen asia. Aina kun tulee ongelmia koneen kanssa, löytyy vähintään kuusi urheaa urosta auttamaan... Jätimme juuri tunti sitten tämän vuotisen tuotoksemme infoon minuuttia ennen dead linea. Se oli edistyksellistä, koska viime vuonna teos jätettiin minuutilleen tasalta. Mitäänhän ei koskaan voi tehdä valmiiksi ajoissa ;) Eli jännitystä on ollut. Ja pahin on vasta huomenna edessä, kun demot esitetään. Olemme myös ehtineet pelaamaan counterstrikeä verkossa ja surffailemaan netissä. Pojilla oli hiukan nieleskemistä tytölle häviämisessä, mutta eihän aina voi voittaa... joka tapauksessa hauskaa on ollut eli suosittelen kaikille muillekin leideille!


Morsumi


Olen 17-vuotias, kuljen maailmalla nimellä Morsumi. Tämämä on 3 kerta assyillä ja aina on ollut ultrakivaa, toisaalta kaksi viimeistä kertaa ilman tietokonetta ovat ollee vähän mukavampia kuin eka kerta koneen kanssa.

Terveiset järjestäjille: Assyt on erittäin hauska tapahtuma, mutta äänenvoimakkuudessa on liian kovat rajoitukset. Mutta joo. Jatkakaa samaan malliin niin hyvä tulee=)


wessa & yokel @ assembly


Täällä on melko lamee meininki, mutta joo, tänne oli silti pakko tulla. ehkä se johtu siitää, että IRC-gallery meet oli samaan aikaan täällä, eikä ollut mitään sen parempaa tekemistä. Nyt, kun on täällä, ei näytä kovin hyvältä, rannekkeessa on VIP-ranneke. Meininki täällä on _hieman_ eri kuin vuosina '95 jne. mutta mitä voi odottaa?) Pelaajien määrä on kasvanut jne. Oldskool on joku ihmeen naurettava yritys saada ihmisiä tänne. Joo, demot on aivan jossain muualla. Lobotymyilla jne. 0d scene yrittää jotenkin nostatattaa päätään täällä epävirallisissä miiteissä ja sillai... Assemblyista on tullut koko perheen tietokonefestivaalit, joissa vanhemmat tulevat katsomaan kuinka lapset pelaavat CS:sta... Joo, täällä on ehkä jotain yrityksiä jostain demoista. essex tekee kuulemma comebackia ja viznut kai jotian säätä jne. mutta hei, compot on paras aika käydä safkaamassa, koska jonot on kai pienempiä kuin muulloin. HiHiHiHiiii... mä tiedän, että aika moni vissiin suuttuu tätä lukiessaan, mutta ei sille voi mitään. Hehhehe.. IRC-gallery meet oli helmi. se on ehkä parasta assyilla, mä luulen. Assyijen keski-ikä oli valunut tohon johonkin 12-vuotiaiden iälle jne. so called 'oldskoollit' on jossain _aivan muualla_. Niin, mullakin on VIP-ranneke, jolla pääsee ns. oldksool.alueelle, jossa ihmiset vielä jopa nukkuu tavaliisiin aikoihin. Hei, oldskoolit, jos ootte koskaan kuullut sanontaan, "HEIKOT NUKKUU!!!"... linnulle terveisiä.Assembly Free Your Mind Crew 03.08.01
fym@hattu.net

Katso myös
» Assembly kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti

Assembly -01

» Index - Etusivu

Jutut:
» Kuule, koe, näe!
» Disco
» Päiväkirja 1
» Päiväkirja 2
» Rupattelua
» Taivas
» Tunnelmia
» YO Joija YO!
» Ennakko

Kuvat:
1 2 3 4 5 6 7